"Τον περιμένω στη γωνία αν δεν κάνει όσα υποσχέθηκε": Ο διάλογος Σίας Κοσιώνη - Μαρίνας Πατούλη μετά τις νίκες των συζύγων τους (βίντεο)

Αντάλλαξαν συγχαρητήρια και ευχές

Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, ανέδειξε τον Κώστα Μπακογιάννη δήμαρχο Αθηναίων και τον Γιώργο Πατούλη περιφεριάρχη Αττικής.

Η Σία Κοσιώνη και η Μαρίνα Πατούλη χωρίς να μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για τις μεγάλες νίκες των συζύγων τους, αντάλλαξαν συγχαρητήρια και ευχές στον "αέρα" του ΣΚΑΪ. 

Παρά τη μεγάλη της χαρά και υπερηφάνεια όμως η Σία Κοσιώνη, δεν ξέχασε και το επάγγελμα της: "Αν δεν κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε, τον περιμένω στη γωνία", είπε.

“Προφανώς είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω: στη γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε”, ανέφερε συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη, που παρουσιάζει την εκλογική βραδιά στον ΣΚΑΪ.

" Ως σύζυγος όπως κι εσύ, σου εύχομαι συγχαρητήρια νιώθω βαθύτατη συγκίνηση, και εύχομαι ο Κώστας ο Μπακογιάννης και ο Γιώργος ο Πατούλης να συμβάλλουν γα μέγιστα και για την Αθήνα ψηλά, και για όλη την Αττική," είχε πει πριν η Μαρίνα Πατούλη στην Σία Κοσιώνη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ