Μεγακλής Βιντιάδης - Ο master της τηλεσκηνοθεσίας αποκαλύπτει: Ναι, ζούσα με την Πωλίνα έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου (βίντεο)

Τι αποκάλυψε για τον τραγουδιστή Γιώργο Μαρίνο αλλά και για την προσωπική του ζωή;

Ο Μεγακλής Βιντιάδης έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση. Σκηνοθέτης πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών γνωρίζει - καλύτερα ίσως από τον καθένα - πρόσωπα και πράγματα. Η μεγάλη του εμπειρία του δίνει τα όπλα να κρίνει με απόλυτη ορθότητα τα σημερινά τηλεοπτικά δρώμενα.

O "master" της τηλεσκηνοθεσίας έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day , της Σταματίνας Τσιμτσιλή και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα και να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις.

Ερωτηθείς για τις σημερινές τηλεοπτικές εκπομπές είπε ότι το "Master Chef" δεν το έβλεπε γιατί του προκαλεί άγχος και δεν δίστασε να πει ότι τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν αναμενόμενα.

Σε ερώτηση για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που εκείνος έχει προτείνει μίλησε για τον Γιώργο Πολυχρονίου και για τον Γιώργο Μαρίνο. Μάλιστα έκανε μία αποκάλυψη για την υγεία του γνωστού τραγουδιστή.

«Δυστυχώς, μαθαίνω τώρα τελευταία ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι καλά. Δεν έχουμε επαφή γιατί έχει απομονωθεί. Η κατάστασή του είναι τέτοια που είναι δύσκολο να τον συναντήσεις. Από ό,τι μαθαίνω, δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του και δεν αναγνωρίζει πολύ γνωστά του πρόσωπα» , είπε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με την Πωλίνα είπε:

"Ναι ζούσαμε μαζί, ενώ είχαμε χωρίσει και ενώ η Πωλίνα ήταν έγκυος στο παιδί κάποιου άλλου. Τι πιο ωραίο; Συνεχίσαμε να ζούμε μαζί κι όταν ήρθε το παιδί και το αγάπησα το παιδί της Πωλίνας"

Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, χωρίς όμως να πει ποιο είναι αυτό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ