Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει το λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ που κάνει - Πρωινό & ανεπιτήδευτο (φωτό)

Λαμπερή όπως πάντα η Δούκισσα...

Αντικειμενικά η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz και έχει το πιο καθαρό και εντυπωσιακό βλέμμα, αλλά και πανέμορφο πρόσωπο. 

Η γλυκιά μανούλα η οποία έχει κάνει πολλές καμπάνιες με προϊόντα μακιγιάζ μας δείχνε πως μπορούμε να πετύχουμε ένα πανέμορφο, ανεπιτήδευτο, λαμπερό και καθημερινό look.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα από τα αγαπημένα μου/πιο γρήγορα/πιο λαμπερά μακιγιάζ είναι το εξής: 1. Σε καθαρή επιδερμίδα βάζω το φανταστικό κονσίλερ True Match το οποίο περιέχει υαλουρονικό και δρα και ως ενυδατική κρέμα ματιών ? Το χρησιμοποιώ κάτω από τα μάτια αλλά και τοπικά όπου έχω κάποιο μικρό σπυράκι ή κοκκινάκι, αλλά και πάνω από τα χείλια για να δώσω φως και να φαίνονται πιο σαρκώδη ? 2. Κατόπιν βάζω την wild bronze glow πούδρα για να αποκτήσω ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Την βάζω πάντα και στα κόκκαλα των ματιών για να δώσω βάθος στο βλέμμα. Έτσι ακόμη και χωρίς σκιά ή μάσκαρα, τα μάτια δείχνουν πιο σαγηνευτικά ? 3. Για ακαταμάχητη λάμψη βάζω δύο σταγόνες από τα Glow mon amour drops στα ζυγωματικά, στο κέντρο της μύτης, στο πάνω μέρος των χειλιών και στο τέλος βάζω -με την ποσότητα που έχει απομείνει στα δάχτυλα μου- κάτω από τα φρύδια. 4. Αντί για κραγιόν, επιλέγω να απλώσω το color riche lip liner (No 114) για μεγαλύτερα χείλη με φυσικό όμως αποτέλεσμα. ☺️ Όλα τα προϊόντα είναι Loreal Paris ❤️ Περιμένω εντυπώσεις! Δοκιμάστε το! ? #makeup #beautytips #lorealparisgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Όπως η ίδια μας λέει είναι το ''κρυφό΄΄ μακιγιάζ που κάνει, αφού κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι βαμμένη... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ