Επίσημα σε προεκλογική περίοδο η Ελλάδα - Ο Αντώνης Ρουπακιώτης υπηρεσιακός υπουργός εσωτερικών - Κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Κρέτσος

Η Έφη Αχτσίογλου εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελλάδα μπαίνει σήμερα επίσημα σε προεκλογική περίοδο με το προεδρικό διάταγμα διάλυσης της Βουλής να αναμένεται να θυροκολληθεί στις 6 το απόγευμα , σηματοδοτώντας το επίσημο τέλος της παρούσας βουλής. 

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Εφη Αχτσιόγλου  η οποία θα είναι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας,θα είναι εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου - αντί του Δημήτρη Τζανακόπουλου που είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών - αναλαμβάνει ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρουπακιώτης είχε διατελέσει υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην κυβέρνηση Πικραμμένου το 2012.

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου του ίδιου έτους είχε αναλάβει υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην τρικομματική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Παραιτήθηκε από τη θέση αυτή μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ