Ντίνα Νικολάου: Η μοναδική γυναίκα σεφ στο περίφημο Omer - Καλεσμένη του διασημότερου Γάλλου σεφ Alain Ducasse (φώτο)

Ο διάσημος Alain Ducasse προσκαλεί την Πρέσβειρα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, Ντίνα Νικολάου, ως την πρώτη γυναίκα σεφ να μαγειρέψει και να σερβίρει «λίγη Ελλάδα» 

Γεύσεις από Ελλάδα  «κλείνουν ραντεβού» στο Μονακό από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου 2019.

Ο διάσημος Alain Ducasse προσκαλεί την Πρέσβειρα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, Ντίνα Νικολάου, ως την πρώτη γυναίκα σεφ να μαγειρέψει και να σερβίρει «λίγη Ελλάδα» στο νέο του εστιατόριο ÔMER.

Η Ντίνα ποτέ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει τις δύο αγαπημένες της πόλεις, το Παρίσι και την Αθήνα και έτσι αποφάσισε να ταξιδεύει διαρκώς παρουσιάζοντας το αληθινό Ελληνικό φαγητό στο εστιατόριό της,Evi Evane, το οποίο ο Gilles Pudlowski το ανέδειξε το 2017 ως το «καλύτερο διεθνές εστιατόριο στο Παρίσι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hoteldeparismc #leparadis #montecarlo #monaco @alainducasse ??? #dina_nikolaou #dina_nikolaou_recipe #femmechef #femmecheffe #cheflife #fleurs #lavieenrose #travelfood #lovemyjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dina Nikolaou (@dina.nikolaou) στις

Στόχος της να παρουσιάσει τα προϊόντα της χώρας μας, αλλά και να τα αναδείξει μέσα από μοναδικές και ευφάνταστες συνταγές.

Από τις 13 έως και τις 15 Ιουνίου 2019, ο Patrick Laine (chef στο ÔMER ) καλωσορίζει την σεφ στις κουζίνες του, όπου θα προσφέρει δύο μενού εκτός από τα συνηθισμένα πιάτα του ÔMER: ένα μενού με μεζέδες και ένα βραδινό μενού.

Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όσους έχουν την τύχη να δοκιμάσουν τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα στο ναυτικό περιβάλλον της τραπεζαρίας του ÔMER, το οποίο πρόσφατα αποκαλύφθηκε στο νέο ανακαινισμένο χώρο του Hôtel de Paris Monte-Carlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@alainducasse ?????#experiences #cuisinegrecque by @evi.evane #dina_nikolaou #monaco #femmechef #femmecheffe #monoagapi #dinasbakery #dina_nikolaou_recipe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dina Nikolaou (@dina.nikolaou) στις

Στο βραδινό μενού θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα γεύμα που θα σας ταξιδέψει ευχάριστα στη Μεσόγειο με πιάτα γεμάτα από ελληνικές γεύσεις, ελληνική Γη όπως τη «Φάβα με κορινθιακή σταφίδα», «Χταπόδι με κρητικό θυμαρίσιο μέλι και φρέσκο θυμάρι»

Η προσέγγιση της Ντίνας στο φαγητό είναι πολύ κοντά με τη φιλοσοφία του εστιατορίου ÔMER, που στόχος έχει το καλό φαγητό με απλά υλικά και πάντα με τη καλύτερη φιλοξενία...
 

INFO
• Δείπνο από τις 19:30 έως τις 22:00 στις 13 Ιουνίου 2019.
• Μεσημεριανό από τις 12:00 έως τις 14:30 και δείπνο από τις 19:30 έως τις 22:00 στις 14 και 15 Ιουνίου 2019

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ