O διάσημος σχεδιαστής Jean Claude Jitrois εγκαινίασε με ένα λαμπερό δείπνο το ‘Stay Gold’ δωμάτιο του στο St George Lycabettus (φώτο)

Κατά την διάρκεια του dinner οι καλεσμένοι του Jitrois απόλαυσαν τον διεθνούς φήμης τενόρο Ευάγγελο Γιαμούρη,ο οποίος ειδικά για την βραδιά ήρθε από την Κίνα, όπου εμφανιζόταν με τον Μποτσελι, για να τραγουδήσει κομμάτια από όλο τον κόσμο με θέα την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού.

 Με ένα ‘Stay Gold’ δείπνο υποδέχτηκε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Jean Claude Jitrois τους εκλεκτούς καλεσμένους του στο Vertigo Pool Club του St.George Lycabettus.

Η βραδια πραγματοποιηθηκε με την συμπαραγωγη της Méphistophélès productions Παρισιού και της κυριας Αντας Ηλιοπούλου. Κατά την διάρκεια του dinner οι καλεσμένοι του Jitrois απόλαυσαν τον διεθνούς φήμης τενόρο Ευάγγελο Γιαμούρη,ο οποίος ειδικά για την βραδιά ήρθε από την Κίνα, όπου εμφανιζόταν με τον Μποτσελι, για να τραγουδήσει κομμάτια από όλο τον κόσμο με θέα την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού.

 JEAN CLAUDE JITROIS ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ THOMAS ISER

Καθως ο διασημος τενορος τραγουδούσε, ο γνωστός εικαστικός και συνεργάτης του Jitrois, Thomas Iser δημιουργούσε ένα εντυπωσιακό φορεμα σε installation με την υπογραφή Jitrois-Iser. Το φορεμα θα βγει σε πληστηριασμο στο Παρίσι και τα έσοδα θα δοθουν για κοινοφελείς σκοπούς.

Το πολυβραβευμένο 5* ξενοδοχείο St. George Lycabettus, αποτελεί παράδειγμα μοντέρνας πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας. Το ίδιο απέδειξε και πρόσφατα, μέσα από την ανακαίνιση όλων των δωματίων του.

ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το εντυπωσιακό design του St. George Lycabettus είναι εμπνευσμένο από το τρίπτυχο «ΤΕΧΝΗ-ΜΟΔΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ», με «άρωμα» Ελλάδας. Το δωμάτιο 211 δημιουργήθηκε για να αφιερωθει στον Jean Claude Jitrois και την καινούρια ‘Stay Gold’ καμπάνια του που φωτογραφηθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Rankin στο Λονδίνο και ήρθε να συμπληρώσει με μοναδικό τρόπο τον όροφο των Ελλήνων σχεδιαστών του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχειου.

Η ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ JEAN CLAUDE JITROIS

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Στο δωμάτιο που σχεδιάστηκε από τους Positive+ Architects κυριαρχεί η αίσθηση του χρυσού με κάποιες μπλε πινελιές, αποτίοντας φόρο τιμής στην τελευταία κολεξιόν του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή Jitrois.

ΜΑΚΗΣ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον υπάρχει ένα δωμάτιο με το όνομα μου σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Ελλάδας.Θα ήθελα κάποιος που θα μείνει σε αυτό να αγαπήσει και να σεβαστεί την Ελλάδα, όπως εγώ.»,λέει ο Jitrois. «Το Stay Gold θυμίζει να είμαστε πιστοί στις αξίες μας και το μπλε την Ελλάδα που με εμπνέει και κυρίως την αξιόπιστη Ελλάδα που ξέρω και αγάπησα. »

SEAN PRESANT (HOLYWOOD FILM PRODUCER), ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ​​​​​​​

 

Στην βραδια παραβρέθηκαν η Ειρηνη Νταιφα,η Γελυ Αγγελοπουλου, η Ροη Αποστολοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η Μαριλια Βαζαιου και ο Μάκης Κασνακιδης, η Ντομενικα Τσοπελογιαννη, η Ποπη Πρεβεζανου,η Ναταλια Φουρλή, ο film-tv producer Sean Presant από το Λος Αντζελες με την Μαρία Γεωργιαδου και τον Αλκιβιαδη Τζώρτζογλου, ο Πρέσβης της Βραζιλίας με την σύζυγο του, ο Πρέσβης της Αλγεριας, η Ελεάνα Σβορώνου, η Ελένη Κωστοπουλου καθως και πολλοί άλλοι φίλοι και συνεργάτες του σχεδιαστή.

Τα ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες στο Fashion Floor του ξενοδοχείου εγκαινιάστηκαν πέρσι από τους διεθνούς φήμης Γάλλους σχεδιαστές Jean-Claude Jitrois & Chantal Thomass ενώ φέτος ο διάσημος σχεδιαστής επισκέφτηκε για άλλη μια φορά την Αθήνα μεσω της Αντας Ηλιοπούλου και της Méphistophélès Productions για τα εγκαίνια του δωματίου του.

Ο διάσημος τενόρος εξ Αμερικής Ευάγγελος Γιαμούρης με την Άντα Ηλιοπούλου

Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Διαχρονικής αξίας σχεδιαστές όπως ο Γιάννης Τσεκλένης , Λουκία κ.α. αλλά και πιο σύγχρονοι εκφραστές της, όπως η Μαίρη Κατράντζου, η Σοφία Κοκοσαλάκη, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Βαλταδώρος, η Δάφνη Βαλέντε, ο Ντάσιος, η Εριφύλλη, ο Λάσκαρης, η Λένα Κατσανίδου, η Ορσαλία Παρθένη, η Χαρά Λεμπέση , κλπ. έχουν την τιμητική τους.

ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΦΟΥΡΛΗ

Οι Σουίτες «Αnna Molinari» και «Pierre Cardin» είναι αφιερωμένες στους γνωστούς διεθνείς σχεδιαστές μόδας, που ήταν τακτικοί επισκέπτες του ξενοδοχείου και χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένο design, μετατρέποντας τις σουίτες σε ένα κομψό «ναό» μόδας. Τη σχεδίαση των δωματίων και σουιτών ανέλαβαν αποκλειστικά Έλληνες αρχιτέκτονες.

Η Κατερίνα Ευθυμίου των «Positive+ Architects» για τα δωμάτια των Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας, των Ελλήνων Ζωγράφων και Φωτογράφων. Επίσης η Μαρία Παπατριανταφύλλου και η Omniview Design που εμπνεύστηκαν από τον Ελληνικό Πολιτισμό.

ΓΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα έργο αυτά δεν αποτελούν μόνο μια αισθητική προσέγγιση αλλά μια συνολική εμπειρία του επισκέπτη, που δομείται από τα έργα τέχνης ως μέσο προώθησης της ελληνικής κουλτούρας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ