O θρύλος της γαλλικής μόδας Jean Claude Jitrois στο Island (φώτο)

Απόλαυσε την υπέροχη θέα και την κουζίνα

O πλέον ακριβοθώρητος Γάλλος σχεδιαστής Jean Claude Jitrois γιόρτασε στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας με ένα Stay Gold party, με αφορμή την νέα ομώνυμη καμπάνια του.

Jean Claude Jitrois, Χρύσανθος Πανάς

Thomas Iser, Ευάγγελος Γιαμούρης, Δήμος Κατσιάβας

Ο θρύλος της γαλλικής μόδας είναι μεγάλος φιλέλληνας και επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα. Καλεσμένος της Méphistophélès Productions και της Άντας Ηλιοπούλου, δείπνησε στο εστιατόριο του Island, κάνοντας εγκωμιστιακά σχόλια για την κουζίνα και την καταπληκτική θέα, ενώ στη συνέχεια γιόρτασε μαζί με φίλους και καλούς πελάτες.

Άντα Ηλιοπούλου, Κέλλυ Ξυνή, Κωνσταντίνος Κανάρης

Ο Film Producer από το Los Angeles Sean Presant και η Celine R

Xάρης Τσιμόγιαννης, Χρύσανθος Πανάς

Μαζί του βρισκόταν και ο γνωστός καλλιτέχνης Τhomas Iser, ο οποίος ασχολείται με το ξεχωριστό project ζωγραφικής και φωτογραφίας Universal Humanity για τους ανθρώπους και τα ίσα δικαιώματα, στο οποίο έχουν φωτογραφηθεί μεταξύ άλλων η Gigi Hadid, η τραγουδίστρια Anitta, και o Pietro Boselli.

Βίκυ Χατζηβασιλείου, Thomas Iser

Δήμος Κατσιάβας, Ιωάννα Παρασκευά, Ευάγγελος Γιαμούρης

Στέφανος Σταθάκης, Μαρίνα Πατούλη, Γιώργος Πατούλης, Ρένα Φλεβαράκη, Όλγα Καραβερβέρη

Στους καλεσμένους βρισκόταν και ο Film-TV Producer από το Los Angeles, Sean Plesant, που μετά την ταινία που κάνει στην Σερβία θέλει να κάνει ταινία στην χώρα μας και αναζητά ιδανικά locations.

Κατερίνα Ρόπα, Σπύρος Πανάς

Ολιάνα Σπυριδοπούλου, Γιάννης Σπηλιωτάκης

Ο διάσημος σχεδιαστής Jitrois δεν ξεχνάει να αναφέρει πως το Island είναι από τα αγαπημένα του σποτ παγκοσμίως και χαίρεται κάθε φορά που βρίσκεται εδώ.

Όλγα Καραβερβέρη, Αναστάσιος Δαφνής

Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός Γάλλος σχεδιαστής  Jean Claude Jitrois εγκαινίασε με ένα λαμπερό δείπνο το ‘Stay Gold’ δωμάτιο του στο St George Lycabettus

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ