Δεύτερος γάμος στο πριγκιπάτο του Μονακό: Έτοιμοι για το μεγάλο Ναι ο γιος της Στεφανί & η όμορφη γαλλοβιετναμέζα μνηστή (φωτό)

Γνωρίστηκαν  το 2012 στο Βιετνάμ και από τότε είναι  αχώριστοι...

Έτοιμος να ορκιστεί αιώνια πίστη και αγάπη στην μνηστή του είναι ο Λουί, γιος της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και του Ντανιέλ Ντυκρέ  του σωματοφύλακα πατέρα του.

Η Μαρί Σεβαλιέ μία εντυπωσιακή καστανή γαλλοβιετναμέζα δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό της Γερμανίας Bunte ότι: “θα καταπλήξω τους πάντες αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να καταπλήξω τον μεγάλο μου έρωτα τον Λουί”.

Πάλι ετοιμασίες γάμου λοιπόν στο πριγκιπάτο του Μονακό ένα μήνα μετά την επίσημη τελετή στέψης της πρώτης εξαδέλφης του της Σαρλότ Κασιράγκι με τον Γάλλο παραγωγό Ντιμίτρι Ράσαμ.

 

 

Δείτε επίσης:Όλες οι φώτο & τα βίντεο από το γάμο της πανέμορφης πριγκίπισσας Σαρλότ Κασιράγκι με τον ωραίο κινηματογραφικό παραγωγό

 

Έτσι και επίσημα πεθερά θα γίνει μετά την αδελφή της Καρολίνα η άλλοτε άτακτη πριγκίπισσα του Μονακό Στεφανί.

Χαρές λοιπόν στο πριγκιπάτο που έχει περάσει μεγάλες τραγωδίες αφού σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Grace,  μητέρα των κοριτσιών και του σημερινού πρίγκιπα Αλβέρτου αλλά και ο αιφνίδιος θάνατος σε ένα ναυτικό  δυστύχημα του συζύγου της Καρολίνας Στέφανο Κασιράγκι .

Δείτε επίσης: Γιαγιάδες & συμπεθέρες σε λίγο η ωραιότερη ηθοποιός του γαλλικού σινεμά Καρόλ Μπουκέ & η πριγκίπισσα Καρολίνα-η τραγωδία που τις ενώνει (φωτο)

 

Το ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί πάντως δεν παρέλειψε να κάνει μια επίσημη εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ