Ο γάμος της χρονιάς: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Σέρχιο Ράμος με την 41χρονη μητέρα των 3 παιδιών τους - Και οι Μπέκαμ ήταν εκεί (φώτο-βίντεο)

Γάμος μόνο για "rich & famous"

Βασιλικός γάμος με καλεσμένους μόνο "πλούσιους & διάσημους" ήταν αυτός του Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ισπανίδα παρουσιάστρια  Πίλαρ Ρούμπιο στον κατάμεστο καθεδρικό της Σεβίλλης.

Στον παραμυθένιο γάμο έδωσαν το "παρών" πολλοί διάσημοι αστέρες του ποδοσφαίρου με πρώτους και καλύτερους τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη σύζυγο του Βικτόρια που εντυπωσίασε με το κομψότατο "αλά Μέγκαν Μαρκλ" φόρεμα της και τις ψηλοτάκουνες φούξια γόβες της.

Από νωρίς στον διάσημο καθεδρικό ναό του 16ου αιώνα είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να δει τον αμυντικό της Ρεάλ να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στην κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερη αγαπημένη του. 



 



Ο 33χρονος Ράμος, ο οποίος κατάγεται από προάστιο της Σεβίλλης, έφτασε φορώντας ένα μαύρο κουστούμι τριών κομματιών (σακάκι, παντελόνι, γιλέκο), κρατώντας αγκαζέ  την μητέρα του Paqui Garcia, που φορούσε μια παραδοσιακή ανδαλουσιανή μαντίλα και μία πράσινη τουαλέτα.

Η 41χρονη νύφη έφτασε λίγο αργότερα φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακρύ πέπλο ενώ έκπληξη προκάλεσαν οι μαύροι κρίνοι που είχε επιλέξει για την ανθοδέσμη της.

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα, αξέχαστη, είναι μια μοναδική αίσθηση να βλέπεις τη γυναίκα που αγαπάς να κάνει αυτή τη μεγαλειώδη άφιξη», δήλωσε  ο Ράμος κατά την άφιξη της νύφης στον καθεδρικό ναό.

Το ζευγάρι είναι μαζί  εδώ και επτά χρόνια και είναι οι γονείς τριών παιδιών. 

Αν και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για το "γάμο της χρονιάς" ήταν τεράστιο, το ζευγάρι επέλεξε να μην επιτρέψει στις κάμερες να μπουν στην εκκλησία. Μετά το γάμο, όμως, και οι δύο χάρισαν στα ΜΜΕ αρκετά λεπτά για φωτογραφίες και φιλιά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς. 

Στον γάμο και το πάρτι που ακολούθησε και στο οποίο έπαιξαν μουσική οι AC/DC είχαν προσκληθεί συνολικά περίπου 500 άτομα - ανάμεσά τους όλη η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, αρκετοί άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές αλλά και πολιτικοί, μουσικοί, μέχρι και ταυρομάχοι.

Μετά την γαμήλια τελετή ακολούθησε δεξίωση στην έπαυλη "Happiness of SR4" που ανήκει στον Σέρχιο Ράμος και βρίσκεται έξω από την πόλη. Για το πάρτι, οι επισκέπτες έπρεπε να κάνουν ένα προσωρινό τατουάζ μονόκερου και να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές με κάμερες ή μικρόφωνα, αναφέρει το straits times.

Εκτός από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη σύζυγό του Βικτόρια, στο γάμο παραβρέθηκαν  ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Άλβαρο Μοράτα, ο Λούκα Μόντριτς, ο Ρομπέρτο Κάρλος κ.α.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν είχε προσκληθεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ