Vintage ειδύλλιο: Γουόρεν Μπίτι 22- Τζόαν Κόλινς στα 26: Αρραβωνιάστηκαν αλλά... την ξεθέωσε στο κρεββάτι! (φώτο-βίντεο)

Πως σας φαίνεται αυτό το ζευγάρι; 

Όταν στα 26 της η - ήδη  σταρ  του Χόλιγουντ -Τζόαν Κόλινς είδε μπροστά της τον 22χρονο  Γουόρεν Μπίτι ένα φλογερό  ειδύλλιο ξεκίνησε.

Ο πανέμορφος Αμερικανός ταίριαζε με την σέξι Αγγλίδα και δεν άργησαν  να γίνουν το πιο πολύ- φωτογραφημένο ζευγάρι της εποχής. Εκείνη  υπέρκομψη καλοντυμένη, η  επιτομή της θηλυκότητας και εκείνος το φιλόδοξο αγόρι που γοήτευε όλες τις γυναίκες .

Το πρόβλημα όμως ήταν ότι ο 20άχρονος  τότε , Γουόρεν , δεν άφηνε σε ησυχία την Τζόαν Κόλινς αφού ζητούσε να κάνει έρωτα μαζί της πολλές φορές την ημέρα 

Αποτέλεσμα ήταν ότι κάποια στιγμή η  Τζόαν, όπως εξομολογήθηκε στην σύζυγό του Πολ Νιούμαν , την Τζόαν Γούντγουορντ δεν άντεχε  άλλο. 

Εκείνη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη  της απάντησε:  "μην αφήνεις τέτοιο αγόρι ούτε για μία μέρα διότι καραδοκούν οι επόμενες , είσαι αποφασισμένη να τον αφήσεις ή όχι" ; 

Eκείνη βεβαίως ερωτευμένη τότε πολύ με τον όμορφο Γουόρεν έκανε πίσω αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ  O  Γουόρεν Μπίτι άρχισε τις απιστίες , να λοξοκοιτάζει αλλά και να βγαίνει κρυφά ραντεβού με άλλες έως ότου το σκοινί έσπασε και οδηγήθηκαν σε χωρισμό .

Οι φωτογραφίες όμως που θα δείτε από τον σύντομο δεσμό και αρραβώνα τους  είναι καταπληκτικές ενώ  δείχνουν την μόδα αλλά και τα ήθη μιας άλλης εποχής.

Πως σας φαίνεται αυτό το ζευγάρι; 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ