Πιο χρυσό δεν έχει: Η Paris Hilton ντυμένη ολόχρυση στο πάρτι για το νέο της τραγούδι - Και τα γυαλιά χρυσά! (φώτο-βίντεο)

"Εκτυφλωτική", εμφάνιση στο πάρτι για το τραγούδι με τον "προκλητικό" τίτλο

Αυτό θα πει "εκτυφλωτική εμφάνιση" . H Πάρις Χίλτον επέστρεψε στην μουσική βιομηχανία με την βοήθεια της καλής της φίλης Κιμ Καρντάσιαν. Η τολμηρή σταρ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στο πάρτι που έγινε το Σάββατο στην Καλιφόρνια για την παρουσίαση του νέου τραγουδιού

Η μουσική σύμπραξη Καρντάσιαν - Χίλτον έχει τίτλο Best Friend's Ass και παρουσιάστηκε με την παρουσία πολλών celebrities. Η 38χρονη Χίλτον τράβηξε τα βλέμματα με την "λαμπερή" εμφάνιση της που θύμιζε το "Χρυσοδάκτυλο" του Τζέιμς Μπόντ .

Φόρεσε ένα μάξι ολόχρυσο φόρεμα με κυψέλες και βαθύ ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με χρυσές γόβες, χρυσό τσαντάκι και χρυσή ενσάρπα. Το "χρυσό πυρετό" συμπλήρωσαν το  διάφανο γάντι με χρυσές πούλιες, στο ένα της χέρι και τα ολόχρυσα γυαλιά ηλίου.

 

 

Μιλώντας για το νέο της τραγούδι στου οποίου το βίντεο κλιπ συμμετέχει και η Κιμ Καρντάσιαν είπε: "Είναι αφιερωμένο στα δυναμικά κορίτσια που παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους, βγαίνουν έξω τη νύχτα διασκεδάζουν και φεύγουν μακριά από τα γ.....@@ αγόρια".

"Βασικά είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να κοιτάς τον πισινό της φίλης σου, από το να ασχολείσαι με τύπους που είναι απλά ενοχλητικοί", συνέχισε η Πάρις Χίλτον σύμφωνα με την Daily Mail.

 

 

 



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ