Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Αντιστάρ του Γιάννη Βίτσα ξεκίνησε την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα - Ενθουσιασμός στο Ηράκλειο τον πρώτο της σταθμό (φώτο)

Παρουσιάσαμε το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα στο Ηράκλειο που την υποδέχθηκε με αγάπη

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Η αντιστάρ" (εκδόσεις Υδροπλάνο) στο Ηράκλειο της Κρήτης με αγαπημένα πρόσωπα της πρωτεύουσας του μεγαλύτερου νομού του υπέροχου νησιού να δίνουν το παρών στη μυθιστορηματική βιογραφία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Γιάννη Βίτσα που βασίζεται στη ζωή της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου. 

Ειρήνη Νικολοπούλου. Γιάννης Βίτσας

Στέλιος Νταλιαδάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Χρήστος Κωνσταντουλάκης, Γιάννης Βίτσας, Μαριάννα Κανδεράκη, Καίτη Νταλιαδάκη​​​​​​​

Εβίτα Δημητριάδη, Γιάννης Βίτσας, Μαρία Ορφανάκη

 Η ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη

Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ειρήνη Νικολοπούλου, Γιάννης Βίτσας​​​​​​​

Μαριάννα Πολυχρονίδη, Γιάννης Βίτσας

Καλλιόπη Πολένα, Γιάννης Βίτσας, Εβίτα Δημητριάδη, Αντιγόνη Ανδρεάκη, Σάκης Μπιλάλης​​​​​​​

Μαρία Ορφανάκη

Γιώργος Παντερής Ψαρρός​​​​​​​


Ειρήνη Νικολοπούλου

Το βιβλίο που από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του αγκαλιάστηκε από το αναγνωστικό κοινό, συγκίνησε όσους παρευρέθηκαν στην αίθουσα “Ntore Gastronomy & Symposia” το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου. 

. Νεκταρία Κοκκινάκη, Γιάννης Βίτσας

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου συντόνισε την εκδήλωση, η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη διάβασε αποσπάσματα, ενώ οι δημοσιογράφοι Αντιγόνη Ανδρεάκη, Εβίτα Δημητριάδη, Μαρία Ορφανάκη, Νεκταρία Κοκκινάκη αλλά και οι εκπαιδευτικοί Μαριάννα Κανδεράκη και Γιάννης Γιγουρτσής μίλησαν για το ξεχωριστό βιβλίο του δημοσιογράφου. 

Νεκταρία Κοκκινάκη

Τη βραδιά έκλεισε το συγκρότημα των Karmica αλλά και ο έντεχνος ερμηνευτής Γιώργος Παντερής Ψαρρός, ενώ ο βουλευτής Ηρακλείου, γενικός γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι δημοσιογράφοι Κώστας Βεζυράκης, Αναστασία Μπιτζιλέου, Νίκη Μπελαδάκη χειροκρότησαν με θέρμη την εκδήλωση. 

Το συγκρότημα «Karmica»

Την επόμενη ημέρα ακολούθησε με τεράστια επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου στην Ιεράπετρα υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, όπου η πρόεδρος του φεστιβάλ Ελένη Βλάση ανακοίνωσε μία ακόμη βραδιά αφιερωματική στην «Αντιστάρ» στις αρχές Αυγούστου κατά τις ημέρες διεξαγωγής του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ