Θρήνος για τα δύο αδέρφια στη Φθιώτιδα -Μετά τον 21χρονο έχασε τη ζωή της & η 16χρονη κοπέλα (βίντεο)

Έτσι έσβησαν και οι τελευταίες ελπίδες για τους τραγικούς γονείς των δύο παιδιών, από το τροχαίο δυστύχημα της Αταλάντης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ατελείωτος θρήνος στη Φθοιώτιδα για τα δύο αδέρφια που έπεσαν θύματα του τραγικού τροχαίου που συνέβη την Κυριακή.  Μετά τον 21χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στον επαρχιακό δρόμο από την Αταλάντη προς το Καλαπόδι, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες, έφυγε και η 16χρονη αδερφή του Σόνια 

Έτσι έσβησαν και οι τελευταίες ελπίδες για τους τραγικούς γονείς των δύο παιδιών, από το τροχαίο δυστύχημα της Αταλάντης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στις 7:30' το απόγευμα οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι έχασαν και την 16χρονη κόρη τους. Το κορίτσι είχε ακρωτηριαστεί και πάλευε στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικόν εδώ και τρεις ημέρες.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζαν σε ένα θαύμα, που δυστυχώς δεν έγινε , αναφέρει το Lamia Report.

Από το γλέντι του γάμου στην τραγωδία

Τα δύο αδέλφια είχαν επισκεφτεί το χωριό τους, το Καλαπόδι και πήραν το αυτοκίνητο του παππού τους για να πάνε στην θάλασσα. Όπως είπαν συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του χωριού που περίμεναν ένα καλό νέο για το 16χρονο κορίτσι,  η 16χρονη διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε γάμο στο χωριό τους. Λίγο αργότερα όμως η χαρά μετατράπηκε σε θρήνο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ