Αυτό το άσχημο γκαράζ μετατράπηκε σε cosy κρεβατοκάμαρα (φώτο)

Το That Desert House,  που βρίσκεται στο Εθνικό πάρκο Τζόσουα Τρι στην Καλιφόρνια , είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταλλύματα της Airbnb.

Το να μετατρέψεις ένα παλιό άδειο, άσχημο γκαράζ σε μία μεγάλη φωτεινή, όμορφη κρεβατοκάμαρα δεν μοιάζει το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου και ίσως σε κάποιους φαίνεται αδύνατο. Αλλά δύο φίλοι που είναι και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Δουλεύοντας σκληρά αλλά με κέφι και αφοσίωση κατάφεραν να μετατρέψουν τον άχαρο χώρο σε μία cosy κρεβατοκάμαρα με στυλ. Το διάσημο από το Instagram σπίτι της Lindsay Hollinger και του James Burial , μεταμορφώθηκε εντελώς . Από ένας παλιός και βρώμικος χώρος έγινε μία πολυτελής σουίτα.

Ο χώρος που νοικιάζεται από την Airbnb, είναι γνωστός στο Instagram με  το hashtag #ThatDesertHouse  ή μπαίνοντας στο λογαριασμό casajoshuatree.  "Ο αρχικός μας στόχος δεν ήταν να μετατρέψουμε το γκαράζ σε κρεβατοκάμαρα", λέει η Lindsay. "Θέλαμε να εκμεταλευτούμε τη χωριτικόητα του γκαράζ για να δημιουργήσουμε αργότερα ένα στούντιο τέχνης ή κάτι τέτοιο.

Η θέα όμως είναι εκπληκτική. Βλέπεις κατευθείαν την ανατολή. Έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε κρεβατοκάμαρα για να απολαμβάνουμε τη θέα", συνεχίζει.

"Για να εκμεταλευτούμε  πραγματικά το ορεινό υπέροχο τοπίο , το να μετατρέψουμε τις πόρτες σε παράθυρα και να γυρίσουμε το κρεβάτι να βλέπει προς τον ορίζοντα έμοιαζε η τέλεια λύση.

O James πρότεινε να βάλουμε γυάλινες πόρτες στο γκαράζ, έτσι ώστε να κρατήσουμε τη χρηστικότητα τους, μετατρέποντας όμως τις πόρτες σε μεγάλα παράθυρα, ταυτόχρονα. Μπορείτε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να δείτε τον ήλιο να ανατέλει πίσω από τα βουνά", εξηγεί η Lindsay , όπως αναφέρει το housebeautiful.com

Παρόλα αυτά η μετατροπή του γκαράζ σε κρεβατοκάμαρα δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το πιο δύσκολο κομμάτι της ανακαίνισης ήταν το βάψιμο και το καθάρισμα των τοίχων που δεν είχαν βαφτεί ποτέ. Στη συνέχεια έπρεπε να ψάξουν να μετρήσουν , να βρουν καινούργιες πόρτες, καινούργια παράθυρα

Επίσης έπρεπε να καθαρίσουν τον τεράστιο χώρο των 370 τετραγωνικών ποδιών. Επειδή ο χώρος ήταν μεγάλος η Lindsay, αποφάσισε να κάνει και ένα καθιστικό μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Στη διακόσμηση και στα έπιπλα κυριαρχεί το μπαμπού, η ψάθα, και τα γήινα χρώματα.

 

Το That Desert House,  που βρίσκεται στο Εθνικό πάρκο Τζόσουα Τρι στην Καλιφόρνια , είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταλλύματα της Airbnb.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ