Φωτογραφίες γάμου που δεν θα δούμε ποτέ: Μεθύσια - τσαλακωμένα νυφικά & περίεργα πεθερικά (φώτο)

Αυτές οι ιδιαίτερες φωτογραφίες από την έκθεση του Ian Weldon θα σας κάνουν να χαμογελάσετε

Η ημέρα του γάμου θεωρείται η πιο σημαντική στη ζωή δύο ανθρώπων. Στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένη με λαμπερές , γκλάμ εικόνες, χαμογελαστά πρόσωπα , συγκίνηση και ωραίες εμφανίσεις.

Τα ζευγάρια που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας πρωταγωνιστούν με τις νύφες να μοιάζουν με πριγκίπισσες και τους γαμπρούς με τους πρίγκιπες του παραμυθιού. Είναι όμως πάντα έτσι;

Τι γίνεται με τα "απρόοπτα" εμπρός και πίσω από τη "σκηνή"; Η αλλιώς πως είναι η μέρα του γάμου στην πραγματική της διάσταση;

Σε αντίθεση με ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα με τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες με τα λαμπερά χαμόγελα ο  Ian Weldon , κάνοντας ένα είδος ντοκιμαντέρ, προσεγγίζει τη "μεγάλη μέρα" με πιο ρεαλιστικό τρόπο δίνοντας της μια άλλη διάσταση.

Παραδόξως, η φωτογράφηση γάμου είναι συνήθως εξαιρετικά σκηνοθετημένη, επίσημη και λίγο στημένη - σε αντίθεση με την ίδια την περίσταση, η οποία είναι πάντα μοναδική και γεμάτη συγκινήσεις.

Οι φωτογραφίες του Ian Weldon παρουσιάζονται  στο ίδρυμα Martin Parr από τις 26 Ιουνίου έως τις 10 Αυγούστου και στο βιβλίο, "I Am Not A Wedding Photographer", που κυκλοφορεί από την RRB Photo Books και το Ίδρυμα Martin Parr, αναφέρει ο Guardian.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ