Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο: Ο πρίγκιπας Χάρι είχε παράλληλη σχέση με τη Μέγκαν - Το μοντέλο -διατροφολόγος που τον ξελόγιασε (φώτο)

Τι αποκαλύπτει η βασιλική βιογράφος

Μπορεί τώρα να είναι ένας ερωτευμένος σύζυγος και ένας ευτυχισμένος πατέρας , στο παρελθόν όμως τις έκανε τις... αταξίες του. Ο πρίγκιπας Χάρι, είχε ένα σύντομο δεσμό με ένα μοντέλο , παράλληλα με την Μέγκαν Μαρκλ το πρώτο διάστημα της σχέσης τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Σάρα Ανν Μακλίν, πρώην μοντέλο της Burberry, γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι και ο έρωτας για τον Χάρι, ήταν "κεραυνοβόλος" . Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η βασιλική βιογράφος  Ανγκελ Λεβίν στο βιβλίο της  «Χάρι: Συζητήσεις με έναν πρίγκιπα».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η συγγραφέας, ο Χάρι βομβάρδιζε με μηνύματα την Σάρα Ανν, αφότου τη γνώρισε στο πάρτι.

Η Λεβίν δήλωσε στην  The Express : "Τον πρώτο καιρό που είχε δεσμό με την Μέγκαν , ο Χάρι έβγαινε ραντεβού και με την Σάρα Άνν Μακλίν που ήταν μοντέλο της Burberry. Την γνώρισε σε ένα πριβέ πάρτι, της ζήτησε το τηλέφωνο της και την βομβάρδιζε με μηνύματα. Αλλά το ειδύλλιο δεν προχώρησε. Έμειναν εκεί."

 

Ένας φίλος του μοντέλου είπε: « Συνέχισαν αλλά ήταν αρκετά διαφορετικοί. Εκείνη κάνει πολύ υγιεινή ζωή και σπάνια πίνει και υπό αυτή την άποψη είχαν έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Ο Χάρι ήταν λίγο ασυμβίβαστος. Υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με το αν η Μέγκαν Μαρκλ εκείνη την περίοδο είχε χωρίσει με τον σεφ Κόρι Βιτίελο, φίλο της με τον οποίο είχε σχέση τα δύο τελευταία χρόνια»

Η Σάρα Αν Μακλίν είναι ένα πρώην μοντέλο η οποία τα παράτησε όλα για να γίνει διατροφολόγος. Η Μακλίν συνεργάστηκε με τη Vogue, το Harper’s Bazaar, τον οίκο Burberry, τον οίκο Dolce & Gabbana και τον οίκο Ralph Lauren. Υστερα από καριέρα 12 χρόνων στο μόντελινγκ αποφάσισε να γίνει διατροφολόγος.

Πήρε λοιπόν πτυχίο διατροφολόγου από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης  και άλλαξε καριέρα. Το Marie Claire την αποκαλεί  "Jamie Oliver της υγιεινής διατροφής" αναφέρει η Mirror.

 

Ο δούκας και η νυν δούκισσα του Σάσεξ,  γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου ο οποίος τους κανόνισε ένα ραντεβού στα τυφλά. Το ζευγάρι έβγαινε για περίπου έξι μήνες στα κρυφά, μέρχρι να αποκαλύψουν δημοσίως τη σχέση τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ έμενε στο παλάτι του Κένσιγκτον όταν επισκεπτόταν τον πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο, καθώς το ζευγάρι ανά δύο εβδομαες συναντιούνταν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ