Οι αποκλειστικές φωτό & βίντεο από την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι: 22-2 του 2009 – Tι δείχνει το βίντεο;

βίντεο όπου φαίνονται οι τελευταίες κινήσεις των κακοποιών στη φυλακή, ανατρέποντας εν μέρει την εκδοχή του Παλαιοκώστα...

Νέο βίντεο από την απόδραση των Βασίλη Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριζάι, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις 22 Φεβρουαρίου του 2009, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η «Καθημερινή της Κυριακής», δημοσιεύει τις σχετικές εικόνες, 10 χρόνια μετά την απόδραση των δύο κακοποιών.

Στο βίντεο απαθανατίζονται οι τελευταίες στιγμές πριν επιβιβαστούν στο ελικόπτερο ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριζάι. 

To ελικόπτερο «φάνηκε» στην κάμερα ασφαλείας των φυλακών Κορυδαλλού στις 15.50.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα προσγειώθηκε στην ταράτσα. Σε ένα προαύλιο ακριβώς από κάτω, περίμεναν ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριζάι. Δύο λεπτά όλα και όλα χρειάστηκαν για να επιβιβαστούν και να απογειωθεί.

 

 

Ήταν 22 Φεβρουαρίου, πριν από 10 χρόνια και στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα για πρώτη φορά η «Καθημερινή», φαίνονται οι τελευταίες κινήσεις των δύο κακοποιών στη φυλακή, ανατρέποντας εν μέρει την εκδοχή του Παλαιοκώστα, όπως τη διηγείται στο βιβλίο του «Μια φυσιολογική ζωή».

Μιλώντας και με άλλους πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας και μελετώντας τη δικογραφία, ξετυλίγεται το χρονικό της τρίτης απόδρασης του περιβόητου ποινικού. Από τον εγκλεισμό, στην ελευθερία.

Πηγή: Kathimerini

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ