Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο του Ίντρις Έλμπα με την Σαμπρίνα : Το νυφικό Vera Wang - Το σινιέ κουστούμι του γαμπρού

Ο γάμος τους ήταν μια συναρπαστική τριήμερη γιορτή πίσω από την οποία κρύβεται μια ιστορία παλιά όσο κι ο κόσμος

Ένα ανοιξιάτικο απόγευμα του Απριλίου , λουσμένο στο πορτοκαλί φως του μαροκινού ηλιοβασιλέματος , ο Ίντρις Έλμπα παντρεύτηκε μυστικά την αγαπημένη του  Σαμπρίνα Ντόουρ, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης.

Ο γάμος τους στο  Μαρακές  ήταν μια συναρπαστική τριήμερη γιορτή.  Αλλά, όπως αποκαλύπτει στο τεύχος Ιουλίου της Vogue ο Edward Enninful - φίλος και φιλοξενούμενος της νύφης και του γαμπρού - πίσω από τις συναρπαστικές γιορτές κρύβεται  μια απλή ιστορία τόσο παλιά όσο και ο κόσμος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά τον Απρίλιο με παρόντες  200 καλούς φίλους και τις οικογένειες τους. Επέλεξαν το Μαρακές για το γάμο τους για να συνδυάσουν τους τόπους καταγωγής και των δύο. Όπως δήλωσε η Σαμπρίνα:  "Η οικογένειά μου είναι από την ανατολική Αφρική και η οικογένεια του Ίντρις  είναι από τη δυτική Αφρική, έτσι πιστεύαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να συναντηθούμε κάπου ενδιάμεσα".


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Vogue, που παρουσιάζει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο τους, το ζευγάρι στον τριήμερο ρομαντικό γάμο του, τήρησε όλα τα έθιμα της Αφρικής.

Ο γαμπρός φόρεσε ένα σινιέ κουστούμι Ozwald Boateng, ακριβώς όπως ταιριάζει σε έναν διάσημο ηθοποιό, ενώ η Σαμπρίνα επέλεξε ένα ονειρικό, ρομαντικό νυφικό  Vera Wang .


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three amigos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Dhowre Elba (@sabrinaelba) στις


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honeymoon ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Dhowre Elba (@sabrinaelba) στις

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο όταν πέντε μέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, "ο πιο σέξι άντρας του κόσμου" , όπως χαρακτηρίστηκε πριν από λίγους μήνες, γονάτισε μπροστά στην Σαμπρίνα Ντόουρ, κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας του Yardie,  στο  Rio Cinema στο Dalston του ανατολικού Λονδίνου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Dhowre Elba (@sabrinaelba) στις

Ο Έλμπα και η Ντόουρ, η οποία είναι μοντέλο και πρώην πρώην Μις Βανκούβερ είναι μαζί από το 2017 , που γνωρίστηκαν σε ένα τζαζ μπαρ του Βανκούβερ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ