#Erxetai_Pizza: Απέσυρε τελικά η Domino's την "πολιτική διαφήμιση" -"Δεν θα αναμειχθούμε" (φώτο-βίντεο)

Τσουνάμι στο twitter

"Φωτιές" άναψε εν μέσω καύσωνα, η διαφημιστική καμπάνια της Domino's Pizza, για το βράδυ των εκλογών. Το βίντεο με το διαφημιστικό σλόγκαν "#Erxetai_Pizza και θα είναι μεγάλη" και η προτροπή Κάνε tweet με το hastag και όσα περισσότερα γραφτούν τόσο μεγαλύτερη θα είναι η έκπτωση στις μεγάλες και Jumbo πίτσες, το βράδυ των εκλογών", πήρε πολιτικές διαστάσεις και προκάλεσε "τσουνάμι" αντιδράσεων στο twitter.

Πολλοί χρήστες είδαν με χιούμορ την καμπάνια, άλλοι πάλι τη θεώρησαν ως "πολιτικό υπονοούμενο" κατά του ΣΥΡΙΖΑ , και αντέδρασαν με επικριτικά σχόλια, και άλλοι έκαναν καυστικά σχόλια για το ΣΥΡΙΖΑ, που "δε διαθέτει χιούμορ".

Ανάμεσα στους χρήστες του twitter που πήραν θέση για τη διαφήμιση αρκετοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι. . Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση που έγραψε: «Κι εγώ αν είχα μεγάλη αλυσίδα εστίασης, ΝΔ θα υποστήριζα. Λιγότερο χυδαία ίσως».

Έτσι μετά τη θύελλα αντιδράσεων η εταιρεία απέσυρε την διαφήμιση λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της. Στο μεταξύ είχε προλάβει να είναι στα πρώτα trends της Ελλάδας στο twitter.

 «Η βραδιά των εκλογών είναι βραδιά πίτσας & η καμπάνια είχε στόχο να πετύχουμε την μεγαλύτερη έκπτωση. Γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε ένα hashtag trend που δυστυχώς η χρήση του πήρε λάθος τροπή. Διακόπτουμε λοιπόν, την καμπάνια αφού η Domino’s ουδέποτε θα αναμειχθεί με πολιτικά θέματα», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Πάντως αν λάβουμε υπόψη ότι μέσα σε λίγες ώρες, η εταιρεία κατάφερε όλη η Ελλάδα να μιλάει γι' αυτή σαν marketing τρικ, δεν το λες αποτυχήμενο...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ