Πορτοκαλί καναπές : Γιατί όχι; - 32 ιδέες με 32 διαφορετικούς, πορτοκαλί , φωτεινούς (φώτο)

32 αποχρώσεις του πορτοκαλί για να διαλέξετε όποια σας αρέσει

Το πορτοκαλί έχει μία εντελώς ξεχωριστή θέση στον κόσμο του Design και της διακόσμησης, Κι αν είστε από αυτούς που το θεωρούν καθαρά "καλοκαιρινό χρώμα" που θα πρέπει να "αποσυρθεί" από το χώρο το φθινόπωρο , ξανασκεφτείτε το.

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να δώσει φως , θαλπωρή αλλά και πολύ σικ αέρα στο χώρο σας όλο το χρόνο. Συνδυάζεται καταπληκτικά με το μπλε, ταιριάζει "γάντι" με το μπεζ, "σπάει" τη μονοτονία του λευκού, δημιουργεί πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με το καφέ.

Ένας πορτοκαλί καναπές λοιπόν μπορεί να καταλάβει επάξια μία περίοπτη θέση στο σαλόνι σας, όποιο κι αν είναι το στυλ διακόσμησης που έχετε.

Το Elle Decor, παρουσιάζει 32 καναπέδες σε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί. Από το σομόν μέχρι το βαθύ πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος. Όσο για τα σχέδια; Από "αυτοκρατορικούς" ρετρό καναπέδες, μέχρι πολύ μοντέρνους design.

Οι καναπέδες που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι φτιαγμένοι από  βελούδο, δέρμα, ή ύφασμα, για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στο χώρο σας.

Ανάμεσα τους σίγουρα θα βρείτε αυτόν που θα σας κερδίσει, και θα "κλέψει τις εντυπώσεις" των επισκεπτών σας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ