Ελληνίδες fashion bloggers: Ποια outfits προτείνει για το φετινό καλοκαίρι η καλόγουστη Βάσια Κωσταρά (φωτό)

Η καλλίγραμμη σχεδιάστρια που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram...

Τα τελευταία χρόνια, πολλές από τις κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ εμπιστεύονται τις δημιουργίες της για κοσμικές εμφανίσεις.

Το όνομα της Βάσιας Κωσταρά έχει γίνει πολύ γνωστό, με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να απαριθμεί περισσότερους από 120.000 followers.

 

 

 

 

Eίναι ξανθιά, είναι εντυπωσιακή, είναι καλλίγραμμη, είναι σχεδιάστρια. Η Βάσια Κωσταρά είναι η γυναίκα που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram

H ίδια μέσα από τις φωτογραφίες που ‘’ανεβάζει΄’ στα social media μας δίνει απίστευτες συμβουλές για τα καλοκαιρινά μας outfits.

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Βάσια Κωσταρά: Η topwoman σχεδιάστρια μόδας & μανεκέν των δικών της ρούχων: Άνδρες & γυναίκες υποκλίνονται & follow her

 

Με moto το “Always Inspired” και με ένα τεράστιο πάθος για το ρούχο και τη μοναδικότητα, η Βάσια Κωσταρά πριν από τρία χρόνια μας σύστησε το δικό της brand που φέρει και το όνομά της.

Εκτός από ταλέντο, η Βάσια έχει μία καλλίγραμμη σιλουέτα και ένα υπέροχο πρόσωπο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φορέσει η ίδια ρούχα της διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun kissed + the San Diego ?My favourite summer combo! Ph. By @iov000 #vassiakostaraswimwear #vassiakostaralimitedcollections #mykonos #traveller #summer2019 #handpaintedprints #bikini #bikinilovers?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassia Kostara (@vassia_kostara) στις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ