28 ακαταμάχητες εμφανίσεις με άσπρη καλοκαιρινή φούστα: Μίνι ή μίντι, μάξι ή πλισέ (φώτο)

Εκπληκτικές ιδέες για να φορέσεις την άσπρη φούστα

Τα λευκά ρούχα είναι μία τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι! Κάνουν αντίθεση με το μαύρισμα και είναι πιο δροσερά σε σχέση με τα σκούρα! Τα outfits με άσπρη φούστα είναι μοντέρνα, καλοκαιρινά και έχουν πολύ style! Επιπλέον υπάρχουν άσπρες φούστες σε όλα τα μήκη και συνδυάζονται με όλα τα χρώματα!

Άλλωστε οι φούστες δεν φεύγουν ποτέ από την γυναικεία μόδα! Έτσι μπορούμε να τις φορέσουμε για πολλές περιστάσεις! Παρακάτω θα δεις όμορφα outfits με άσπρες φούστες τόσο για casual όσο και πιο επαγγελματικά look!

Καλοκαιρινά ντυσίματα με άσπρη φούστα!
 

Ντυσίματα με mini άσπρη φούστα

Οι mini άσπρες φούστες είναι ένα must για το καλοκαίρι! Σε στυλ boho ή jean συνδυάζονται άνετα με μαύρα top! Επίσης για ένα total white look μπορείς να τις φορέσεις με λευκά μπλουζάκια και λευκά πέδιλα και να εντυπωσιάσεις!

    

Γενικά το άσπρο όπως και το μαύρο χρώμα δεν δεσμεύεται για το πως θα το συνδυάσεις. Μπορείς να διαλέξεις το t-shirt που θες να βάλεις σε όποιο χρώμα κι αν είναι. Ο συνδυασμός μαύρου-άσπρου είναι πολύ δημοφιλής και ταιριάζει πολύ στις περισσότερες εξόδους σου, αναφέρει το e-diva.

    

Midi και maxi άσπρες φούστες

Οι midi και maxi άσπρες φούστες είναι επίσης πολύ καλοκαιρινές επιλογές για το ντύσιμο μας! Και εδώ υπάρχουν πολλά σχέδια και υλικά για να διαλέξεις ποια σου ταιριάζει! Μία μακριά φούστα με σκίσιμο ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις!

    

    

Επίσης αν αγαπάς τις πλισέ φούστες, οι λευκές πλισέ είναι τέλειες για τους ζεστούς μήνες του χρόνου. Μία μακριά φούστα ανάλογα πως θα την φορέσεις ταιριάζει τόσο για casual όσο και για πιο επίσημο ντύσιμο. Και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να κάνεις total white looks, συνδυασμό άσπρου μαύρου ή και συνδυασμό με nude παπούτσια και μπλουζάκια!

Επαγγελματικό ντύσιμο με άσπρη φούστα

Το ντύσιμο για το γραφείο το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη υπόθεση. Για το  επαγγελματικό ντύσιμο μπορείς άνετα να φορέσεις μία midi ή maxi φούστα σε άσπρο χρώμα και να κάνεις πολύ καλή εντύπωση! Εδώ μπορείς να βάλεις και κάποιο πουκάμισο τις επιλογής σου. Τόσο τα ανοικτά και nude χρώματα όσο και τα πιο σκούρα για το outfit ταιριάζουν πολύ με την άσπρη φούστα σου, σύμφωνα με το e-diva

\    

 

Φούστες pencil, πλισέ και boho σε αυτά τα μήκη είναι τέλειες και αποδεκτές στον χώρο εργασίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ