Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Spyros Hound-"Στατικές κινήσεις": Ψηφιακή ματιά στον άνθρωπο & στο αστικό τοπίο - Η έκθεση φωτογραφίας ενός καλλιτέχνη με άποψη (φώτο)

Ατομική έκθεση φωτογραφίας στο "Σεράφειο" από τις 2 έως τις 9 Ιουλίου

O Spyros Hound φωτογραφίζει, συνήθως, με ψηφιακή κάμερα. Η παρουσία του ανθρώπου στο αστικό τοπίο πάντα τον συγκινούσε και η ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου η έλλειψη του φωτός είναι καθοριστική για το ύφος που φαντάζεται πως θα αποκτήσει η τελική εικόνα, είναι και η αγαπημένη του μορφή έκφρασης, χωρίς φυσικά να απορρίπτει την έγχρωμη.

Τα φωτογραφικά του «κλικ» δίνουν έμφαση στη σχέση του στατικού με το κινούμενο, εκεί που το ένα δίνει ζωή στο άλλο και το ανθρώπινο στοιχείο εντάσσεται στο αστικό τοπίο με τρόπο αρμονικό, κάνοντας το δημιούργημά του να μοιάζει με πίνακα.

O Spyros Hound, παρουσιάζει την νέα του δουλειά στην έκθεση "Στατικές κινήσεις" στο ¨"Σεράφειο" , (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη), από τις 2 έως τις 9 Ιουλίου.

Σύντομο Βιογραφικό του καλλιτέχνη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Παράλληλα με τις σπουδές του στο τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος φωτογράφος και στη συνέχεια παρακολούθησε το μονοετές σεμινάριο φωτογραφίας του Κίμωνα Αξαόπουλου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Άρχισε, επίσης, να δουλεύει ως βοηθός φωτογράφου του Ορφέα  Εμιρζά και μετέπειτα δούλεψε με το φωτογράφο Δημήτρη Λαζάρου. Ταυτόχρονα, έγινε φωτογράφος του δικτύου του MTV στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, εργάστηκε ως φωτογράφος για λογαριασμό διαφόρων εταιριών παραγωγής και μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με δισκογραφικές εταιρείες, θέατρα, διοργανωτές και τον Τύπο.

Επίσης, έχει κάνει πορτραίτα μουσικών, ηθοποιών και διαφόρων άλλων. Η αρχιτεκτονική είναι ένα από τα κορυφαία θέματα φωτογραφίας και του αρέσει ιδιαιτέρως. Οι κατοικίες, οι αρχιτεκτονικοί σχηματισμοί, οι βιομηχανικές κατασκευές, οι αστικοί χώροι και οι εγκαταστάσεις είναι μερικά από τα καλύτερα του θέματα. Το «φως» έχει γίνει η αγαπημένη του λέξη.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσάκος - https://andreaskatsakos.com/

Οργάνωση: MYARTIST – www.myartist.gr

Δημιουργικό: IMAGINEBOX – www.imaginebox.gr

Χορηγοί: PHAISTOS printing – www.phaistosprinting.gr

BIG SPOON / WHITE SPOON - 

Συνεργάτες: MOVEART, APOLYTOCREATIVESPOT

Info

Στατικές κινήσεις

Φιλοξενία: ΣΕΡΑΦΕΙΟ, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 118 54, 210 3426842, www.serafio.gr, [email protected]

Επικοινωνία: [email protected], 210 3003722

Εγκαίνια: 2 Ιουλίου, ώρα: 18.30

Διάρκεια έκθεσης: 2-9 Ιουλίου 2019

Ώρες επίσκεψης: 10.00-20.00

Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ