Καλοκαίρι 2019: Για ποια ζώδια γυρίζει ο τροχός στα ερωτικά και τα οικονομικά;

Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για το Καλοκαίρι του 2019 και μάθε, αν ανήκεις σε αυτούς ή αυτές που ευνοούνται!

Θα αλλάξει η τύχη σου στην ερωτική σου ζωή; Θα βρεις το άλλο σου μισό, θα λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου ή τα οικονομικά σου;

Κριός

Ερωτικά: Αυτό το καλοκαίρι είναι πραγματικά πολύ καλό για σένα, με τον Δία να τριγωνίζει το ζώδιό σου και να σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν. Ο Άρης, που επίσης θα είναι στον πύρινο Λέοντα, θα σου δίνει έντονη ερωτική-σεξουαλική ενέργεια, κάνοντάς σε ακαταμάχητο στο αντίθετο φύλο. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Κρόνος στον Αιγόκερω απαιτεί από εσένα ωριμότητα και υπευθυνότητα στη σχέση σου, προκειμένου να τη διατηρήσεις. Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις κάποιον/α που θα σου αρέσει πολύ το πρώτο μισό του Αυγούστου.

Οικονομικά: Όσον αφορά στην εργασία σου, ο Δίας σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντάς σου μερικούς ανθρώπους που μπορούν να κάνουν πολλά για σένα. Εάν έχεις ήδη ένα σχέδιο, πρέπει να ενεργήσεις μέχρι το τέλος Ιουλίου. Μέσω συνεργασιών και συμφωνιών θα έρθουν και χρήματα, αρκεί να παραμείνεις συνεπής στις δεσμεύσεις σου.

Ταύρος

Ερωτικά: Θα αισθανθείς πιο ελεύθερος και δυνατός σε συναισθηματικό επίπεδο, οπότε θα διαχειριστείς καλύτερα μια σχέση που ίσως δεν προχώρησε. Τώρα όμως μπορεί να υπάρξουν νέες εξελίξεις που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Ο Δίας θα συνεχίσει να σε ευνοεί σε σεξουαλικό επίπεδο κι αν είσαι μόνος, ακόμα και αν δεν βρεις το άλλο σου μισό, θα περάσεις όμορφα και θα αποκτήσεις εσωτερική γαλήνη και αισιοδοξία. Για να υπάρξει κάτι καινούργιο όμως, θα πρέπει να έχεις κλείσει οριστικά την πόρτα στο παρελθόν. Αν πρέπει να λύσεις ένα πρόβλημα της οικογένειας που επηρεάζει και την ερωτική σου ζωή, ο Κρόνος προσφέρει τη δυνατότητα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Οικονομικά: Το διάστημα αυτό είναι αποφασιστικής σημασίας όσον αφορά στην εργασία, δεδομένου ότι ορισμένες επαγγελματικές κινήσεις που δεν προχώρησαν, τώρα μπορεί να ξαναγίνουν. Από την άλλη, περιόρισε τα έξοδά σου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ακόμη και αν έχεις χρήματα γιατί ο Ιούλιος και ο Αύγουστος φαίνονται δύσκολοι μήνες και πιθανόν να ανακύψει ένα οικονομικό πρόβλημα που θα κληθείς να διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Ερωτικά: Αυτή την περίοδο, δεν ασχολείσαι και τόσο με τα ερωτικά σου, επειδή η δουλειά και γενικότερα τα εργασιακά σου απασχολούν αρκετό από τον χρόνο σου. Αλλά, αν είσαι μόνος, σύντομα θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σε κάνει αρκετά χαρούμενο. Ο Δίας απέναντί σου, θα συνεχίζει να φέρνει αρκετά πρόσωπα κοντά σου, όμως δεν είναι δείκτης σταθερότητας και με τις όψεις που θα κάνει δεν ευνοείται ούτε το να επιλέξεις ημερομηνία γάμου, να προχωρήσεις σε συμβίωση ή η απόκτηση ενός παιδιού.  Χάρη όμως σε έναν εξαιρετικό Άρη, τον Αύγουστο, όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Μια σημαντική συμβουλή: Μην καταναλώνει την ενέργειά σου σε έρωτες του παρελθόντος. Αναζήτησε κάτι φρέσκο και πιο αξιόλογο.

Οικονομικά: Η επαγγελματική σου ζωή και οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου βελτιώνονται, αλλά οι ευκαιρίες που προέρχονται από τον Δία δεν πρέπει να υπερεκτιμηθούν και να νομίζεις ότι αν ξανοιχτείς πολύ, θα κερδίσεις περισσότερα γιατί το πιο πιθανό είναι να βγεις χαμένος ή εκτεθειμένος. Αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά, ή τύχη είναι με το μέρος σου. Τον Ιούλιο να είσαι σφιχτοχέρης γιατί ενδέχεται να προκύψουν οικονομικά ζητήματα ή να χρειαστεί να κλείσεις παλιές σου εκκρεμότητες. 

Καρικίνος

Ερωτικά: Ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σου μέχρι και τις 2 Ιουλίου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς η ανταπόκρισή σου στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη. Μετά που θα περάσει στον 2ο οίκο σου, θα αντιληφθείς ότι προκειμένου να αποκτήσεις όσα θέλεις θα χρειαστεί να τολμήσεις και να αφήσεις τη ζώνη ασφαλείας σου. Όμως, θα πρέπει να αναζητήσεις ένα άτομο που δεν αγαπάει μόνο τη διασκέδαση, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένο στα θέλω του ώστε να αποκτήσεις και ψυχικό δέσιμο μαζί του. Πάντως, όλο το καλοκαίρι θα σου τύχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Αν είσαι σε σχέση, λόγω των δύο εκλείψεων που θα συμβούν, στο ζώδιό σου και απέναντί σου στον Αιγόκερω, θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα με το ταίρι σου, κάποια μάλιστα από αυτά θα σε δυσκολέψουν αρκετά και ίσως βρεθείς σε αδιέξοδο, με το τέλος να είναι πολύ κοντά. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος στον 7ο οίκο σου θέλει από σένα να είσαι ώριμος, σοβαρός και πιο λογικός στα ζητήματα αυτά.

Οικονομικά: Τα εμπόδια και οι δυσκολίες, όσον αφορά στις συνεργασίες και τις συμπράξεις, δε θα λείψουν όλο τον Ιούνιο. Οι αντίπαλοι-ανταγωνιστές σου δε θα ηρεμήσουν, ενώ υπάρχει πιθανότητα να κάνεις και καινούργιους. Επίσης, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, που είναι πονηρά και θα επιχειρήσουν να καταστρέψουν ή να εμποδίσουν τα σχέδιά σου. Ο κίνδυνος να ξοδέψεις ή να χάσεις αρκετά χρήματα είναι πιθανός και τον Αύγουστο. Μάλιστα, μια συμφωνία μόνο προβλήματα θα σου φέρει.

Λέων

Ερωτικά: Η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε μπορείς να κάνεις την αρχή μιας νέας ερωτικής ζωής, με την υποστήριξη του Δία που θα συνεχίσει να κάνει τρίγωνο με το ζώδιό σου όλο το καλοκαίρι. Η γοητεία σου θα αυξηθεί κατακόρυφα, σχεδόν όλον τον Ιούλιο και το πρώτο μισό του Αυγούστου και θα γίνεις ο Νο1 καρδιοκατακτητής, αφού ο πλανήτης Άρης θα είναι στο ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου τόλμη και λάμψη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, τότε η περίοδος είναι εξαιρετική για να κάνετε σχέδια για ένα κοινό μέλλον, να κλείσετε ημερομηνία γάμου ή να συγκατοικήσετε, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδί, κοντά στα γενέθλιά σου, προσπαθήστε το. Όπως και να έχει, το καλοκαίρι αναμένεται πολύ όμορφο και συναρπαστικό για σένα.

Οικονομικά: Ειδικά το καλοκαίρι με τον Άρη να έχει την υποστήριξη του Δία, σου προσφέρονται διάφορες επαγγελματικές ευκαιρίες. Εν τω μεταξύ, εάν έχεις ένα σχέδιο, δρομολόγησέ το τον Αύγουστο, αλλά και μερικές εβδομάδες πριν. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τα κέρδη σου, να πάρεις χρήματα από τυχερά παιχνίδια, να βελτιώσεις κάποιες συνεργασίες και σχέσεις με συναδέλφους σου, αλλά και να κάνεις επιτυχημένες οικονομικές επενδύσεις, αναφέρει το astrology.gr.

Παρθένος

Ερωτικά: Ο Κρόνος θα συνεχίσει να σε επηρεάζει, που βέβαια δεν είναι ο ιδανικός πλανήτης για τον αισθηματικό τομέα, ωστόσο, αν γεννήθηκε τον τελευταίο χρόνο μια ιστορία αγάπης, τότε μπορεί να την κάνει πιο σταθερή και λιγότερο επιφανειακή, δημιουργώντας τη σωστή ατμόσφαιρα, ώστε να κάνεις σχέδια για κοινή ζωή με το ταίρι σου. Τώρα η καρδιά σου θα είναι πιο γαλήνια κι εσύ πιο ώριμη, ενώ με τον Άρη να προκαλεί ερωτική φόρτιση, η γοητεία σου θα αυξηθεί και θα έχεις κατακτήσεις, όσο κυκλοφορείς, κυρίως τον Ιούλιο. Αλλά, τα πολύ καλά να τα περιμένεις τον Σεπτέμβριο, καθώς ο Αύγουστος το μόνο που θα σου προσφέρει είναι η δυνατότητα να προετοιμαστείς συναισθηματικά και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Όπως και να έχει, προσπάθησε να σκέφτεστε λιγότερο και να εκφράζεις ό,τι νιώθεις χωρίς να φοβάσαι.

Οικονομικά: Η στήριξη του Κρόνου σε ένα έργο σου μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική και από αυτήν του Δία, καθώς του τελευταίου είναι ευκαιριακή, ενώ του πρώτου εγγυάται τη σταθερότητα και τη διαρκή πρόοδο. Το κακό είναι ότι για να έχεις κέρδος θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά χωρίς να διαμαρτύρεσαι για την κούραση. Θα έχεις μια μεγάλη επιτυχία μέχρι το Σεπτέμβριο, αλλά από τον Ιούνιο θα πάρεις μια γεύση αφού θα κατακτήσεις ενδιαφέροντες επιχειρηματικούς και οικονομικούς στόχους. Αν αναζητάς μια νέα δουλειά, οι παραπάνω δυο μήνες είναι ιδανικοί. Εν τω μεταξύ, δώσε μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε επένδυση χρημάτων σχετική με την αγορά ενός ακινήτου. 

Ζυγός

Ερωτικά: Όμορφες στιγμές και για σένα προβλέπονται το καλοκαίρι, στα ερωτικά σου, χάρη στο εξάγωνο του Δία με το ζώδιό σου, όπου μπορεί να δημιουργηθούν οι προδιαγραφές, ώστε να συναντήσεις το άλλο σου μισό ή ένα άτομο που θα ζεστάνει την καρδιά σου μετά από δυο χρόνια δυσκολιών, προβληματικών καταστάσεων και χωρισμών. Αν πρόσφατα μπήκε το τέλος σε μια ιστορία, τώρα θα προχωρήσεις, χωρίς να σκέφτεσαι το παρελθόν και τα άσχημα που συνέβησαν. Αν σου αρέσει ένα άτομο, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και θα δεις ότι η κατάληξη θα είναι θετική, ειδικά κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Επίσης και ο Σεπτέμβριος είναι ένας καλός μήνας για τα αισθηματικά σου. Ο Άρης, Ιούλιο και Αύγουστο, ανεβάζει τα επίπεδα της λίμπιντό σου, οπότε προβλέπονται καυτές νύχτες και πολύ καλό σεξ είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Πιθανός είναι ένας δεσμός με πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Οικονομικά: Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και τον Σεπτέμβριο, θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από την πορεία των επαγγελματικών σου. Ωστόσο, η επίτευξη ενός έργου και τα επιθυμητά κέρδη, ελέω Κρόνου, θα έρθουν μετά από αρκετές θυσίες και σωματική κόπωση. Η δημιουργικότητά σου, τους καλοκαιρινούς μήνες, θα αυξηθεί, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις παραπάνω προσπάθεια, αν πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο. Πιθανόν να έρθουν νέες συνεργασίες, καλές επαγγελματικές προτάσεις, χρήματα αλλά και άνθρωποι που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σου.

Σκορπιός

Ερωτικά: Σίγουρα θα έχεις την εύνοια του Δία το καλοκαίρι, όμως, εξ αιτίας των όψεών του, μπορεί να δημιουργηθεί κάποια επιπλοκή στη σχέση σου, αν στο παρελθόν δεν κατάφερες να διορθώσεις προβλήματα ή είχες καβαλήσει το καλάμι. Προκειμένου να έχεις επιτυχία και να φτιάξεις μια σχέση που να αντέχει στον χρόνο, με τον Ουρανό απέναντί σου, θα πρέπει να εξελιχθείς, να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να μην προσπαθείς να χειραγωγείς τους άλλους ή να τους κρίνεις από το πώς φαίνονται. Ενδεχομένως να ελκύεις διαφορετικά από σένα άτομα, που όμως θα είναι ειλικρινή και έντιμα, οπότε αξίζουν την προσοχή σου. Αν είσαι μόνος, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα έχεις αρκετές κατακτήσεις, αλλά τον Σεπτέμβριο, χάρη στις καλές αστρολογικές συνθήκες, η σεξουαλική σου ζωή θα πάρει φωτιά, λόγω της γοητείας και του μαγνητισμού που θα αυξηθεί.

Οικονομικά: Τόσο στην εργασία, όσο και τα χρήματα, αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική, με την παρουσία του Δία στο 2ο ηλιακό σου οίκο και θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Έτσι, το καλοκαίρι και ειδικά το τελευταίο μέρος του, πιθανόν να ικανοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία και να κερδίσεις ένα ποσό μέσα από νέες συνεργασίες που ενδεχομένως να έρθουν. 

Τοξότης

Ερωτικά: Παρότι έχεις τον Δία στο ζώδιό σου, το καλοκαίρι δεν ευνοούνται τα ερωτικά σου, τουλάχιστον τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο όμως να είσαι θετικός στο να εξερευνήσεις τις προοπτικές που σου δίνει ο Άρης, αφού και το συναίσθημα θα είναι μπόλικο και θα σε κατευθύνει και οι σεξουαλικές σου επιθυμίες πολλές, όπως και οι νέες γνωριμίες. Η ερωτική σου ενέργεια αυξάνεται έντονα όλους τους μήνες, αλλά πρέπει να προχωρήσεις προσεκτικά για να ξεκινήσεις καινούργια σχέση, καθώς ο Κρόνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο δεν θέλει να στρέφεσαι σε προσωρινές απολαύσεις και επιπόλαιες σχέσεις. Αν ήδη ζεις μια όμορφη ιστορία αγάπης, ξεκίνα να κάνεις σχέδια για το μέλλον, είτε πρόκειται για γάμο και συγκατοίκηση είτε για νέα παιδί ή την αγορά ενός σπιτιού. Αν είσαι ελεύθερος, οι πιθανότητες να διώξεις τη μοναξιά σου είναι περισσότερες τις πρώτες 15 ημέρες του Αυγούστου.

Οικονομικά: Η παρουσία του Κρόνου στον 2ο ηλιακό σου οίκο μειώνει τις πιθανότητες να βγάλεις πολλά χρήματα, πόσο μάλλον όταν γίνονται δύο εκλείψεις τον Ιούλιο, που ενδεχομένως να σου κοστίσουν ακριβά. Ωστόσο, σε παρακινεί να διαχειριστείς σωστά τα έσοδά σου και να επενδύσεις πάνω σε οτιδήποτε αυξάνει την αξία του με τον χρόνο, ακόμα και αν δεν φέρνει θεαματικά κέρδη. Αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά, ξεκίνα την αναζήτηση προς το τέλος του Ιουνίου και το δεύτερο μισό του Ιουλίου, όπου οι πιθανότητες για ένα μεγάλο μισθό ή το να πάρεις ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό είναι αρκετές. 

Αιγόκερως

Ερωτικά: Σίγουρα ο Ιούνιος δεν είναι ο τυχερός σου μήνας, αφού ο Άρης απέναντί σου, δημιουργεί παρεξηγήσεις και ισχυρές διαμάχες, αλλά μόνο εάν η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση και υπάρχουν παθογένειες. Αλλά και ο Ιούλιος δεν είναι ιδανικός, καθώς οι εκλείψεις στον Καρκίνο και το ζώδιό σου θα προκαλέσουν μεγάλη ένταση, ενδεχομένως και ρήξη με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, όμως, η θερινή περίοδος θα είναι πολύ καλύτερη, κυρίως αν θέλεις να ερωτευτείς ξανά. Ωστόσο, στα κριτήριά σου θα πρέπει, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να συμπεριλάβεις και την οικονομική σταθερότητα, αφού, όταν τα χρήματα δεν λείπουν, η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη και δεν υπάρχουν γκρίνιες. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος πάντως θα ανεβάσουν τη λίμπιντό σου και θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές και όμορφες προκλήσεις, που αν τις χειριστείς έξυπνα, θα έχουν και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Οικονομικά: Ο Δίας στον 12ο οίκο σου μπορεί να φέρει καλά νέα σχετικά με κάποιες καταστάσεις και εργασιακά προβλήματα του παρελθόντος, που δεν είχαν μέχρι τώρα λυθεί. Η αύξηση κερδών αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή υπάλληλος εταιρίας είναι επίσης πιθανή, όπως επίσης το να πάρεις τα εύσημα για την ποιότητα της δουλειάς σου, αλλά και τη στάση σου απέναντι σε συνεργάτες, συναδέλφους ή υπαλλήλους που σε ταλαιπώρησαν τον Ιούνιο. Όμως είσαι ανθεκτικός και ισορροπημένος, οπότε ακόμα και μια λανθασμένη οικονομική επένδυση ή γραφειοκρατικά κολλήματα θα τα ξεπεράσεις χωρίς μεγάλες δυσκολίες.

Υδροχόος

Ερωτικά: Με την παρουσία του Δία στον 11ο οίκο σου έχουν βελτιωθεί οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και έχουν αυξηθεί το ενδιαφέρον αρκετών ατόμων προς το πρόσωπό σου. Ωστόσο, με τον Άρη απέναντί σου τον Ιούλιο και το περισσότερο μέρος του Αυγούστου, τα πράγματα, τουλάχιστον για σένα που είσαι σε σχέση, δε θα κυλήσουν χωρίς εμπόδια. Αρκετές εντάσεις και τσακωμοί με το έτερο ήμισυ, θα σου χαλάνε τη διάθεση και σε αρκετές περιπτώσεις, θα σου φέρουν άσχημες μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν σου. Αλλά και ελεύθερος να είσαι, η αστάθεια θα είναι το κύριο στοιχείο αυτού του καλοκαιριού, που έχει και ανάδρομο Ερμή. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα αρχίσεις να παίρνεις πρωτοβουλίες και να διεκδικείς κάτι καλύτερο για τα ερωτικά σου, ενώ και σεξουαλικά θα είσαι πιο ενεργός.

Οικονομικά: Ενδεχομένως η διάθεσή σου να αλλάξεις εργασία ή πόλη όπου δουλεύεις ή το περιβάλλον, έμψυχο και άψυχο, θα είναι πολύ μεγάλη αυτό το καλοκαίρι. Από την άλλη, με τον Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα γίνουν δύσκολες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με τον εγωισμό και τις αντιπαλότητες να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Από την άλλη, οι όψεις του μπορεί να δημιουργήσουν καθυστερήσεις και διαμάχες όσον αφορά σε οικονομικές διεκδικήσεις.

Ιχθύς

Ερωτικά: Δυστυχώς, η ερωτική σου ζωή δε θα είναι κι η καλύτερη, ειδικά αν είσαι ελεύθερος κι αναζητάς έναν άνθρωπο που θα σε αγαπήσει και θα μείνει στο πλευρό σου για πάντα, καθώς οι ψευδαισθήσεις και οι διαψεύσεις θα είναι αρκετές αυτό το καλοκαίρι, τόσο που θα σε κάνουν να αποτραβηχτείς από το προσκήνιο για να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη σου. Τα πράγματα θα γίνουν πιο πολύπλοκα, αν είσαι σε σχέση αφού ο Άρης το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα βρίσκεται απέναντί σου, φέρνοντάς σε μπροστά σε προβλήματα που απαιτούν άμεσα λύσεις και καθιστώντας την καθημερινή σου ζωή πιο δύσκολη. Τα προβλήματα θα σε ταλαιπωρήσουν και τον Σεπτέμβριο με τα ξεσπάσματα και τους τσακωμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου να πληθαίνουν, αλλά και την εμφάνιση και φυγή αρκετών εν δυνάμει ερωτικών συντρόφων, αν είσαι μόνος.

Οικονομικά: Ο Δίας δεν υποστηρίζει τις επαγγελματικές σου πρωτοβουλίες και μάλιστα εμποδίζει πολλά έργα που φαίνονται εύκολα αλλά είναι πιο περίπλοκα στην εφαρμογή τους. Πρέπει να προσπαθείς το διπλάσιο για να καταφέρεις (κι αν) να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, δουλεύοντας πολλές ώρες την ημέρα. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και κυρίως μην εμπιστεύεσαι όσα σου τάζουν, καθώς οι απάτες, επαγγελματικές και οικονομικές, βρίσκονται πολύ κοντά. Πολύ δύσκολη περίοδος είναι επίσης για να κάνεις επενδύσεις και συμφωνίες ή συνεργασίες από τα μισά του Αυγούστου και μετά. Επιπλέον, να είσαι προσεκτικός με τα έξοδα σου γιατί θα ξεπερνούν τα έσοδα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ