Σε αυτή τη βίλα σε ισπανικό στυλ διακόσμησης μένει ο Τζον Στάμος με τη γυναίκα του (φώτο)

Ονειρικό σπίτι

Το σπίτι που μένει ο Αμερικάνος ηθοποιός και μουσικός Τζον Στάμος με τη σύζυγο του Κέιτλιν και τον γιο τους Μπιλ έχει στυλ αλλά και "ψυχή". Κάθε γωνία αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα και το ρομαντισμό του Τζον και φυσικά την αγάπη του για τη μουσική.

Η υπέροχη βίλα είναι διακοσμημένη σε ισπανικό στυλ με έντονα τα κλασσικά και ρουστίκ στοιχεία. Το σπίτι είναι διακοσμημένο σε γήινους τόνους με καινούργια υλικά.

"Αυτό το σπίτι είναι περισσότερο "εγώ" από οποιοδήποτε άλλο έχω ζήσει", λέει ο Στάμος. "Επίσης είναι συνδεδεμένο με μεγάλες και ωραίες στιγμές στη ζωή μου, όπως ο γάμος μου με την Κέιτλιν και ο ερχομός του Μπιλ στη ζωή μας", προσθέτει.

Ο Στάμος είναι ρομαντικός, οπότε το σπίτι  αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά  και είναι διάσπαρτο με φωτογραφίες και άλλα προσωπικά αντικείμενα (όπως  επιστολές από τους γονείς του Στάμος σε κορνίζες).

Ο αρχιτέκτονας διακοσμητής  Chris Barrett που συνεργάστηκε με τον Στάμος στη διακόσμηση λέει ότι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα χώρο με έντονα τα στοιχεία της μουσικής , που είναι η μεγάλη του αγάπη. "Το γεγονός ότι ο Στάμος αγαπά το  παλιό Χόλιγουντ και, φυσικά, τη Disneyland μας έδωσε ένα σημείο εκκίνησης", λέει ο Barrett 

Στο κυρίως υπνοδωμάτιο δεσπόζει ένα ξύλινο κρεβάτι με ουρανό και κυριαρχούν οι τόνοι του μπλε. Στο εξωτερικό του σπιτιού , ο Στάμος έχει φυτέψει πάρα πολλά δέντρα και λουλούδια γεγονός που λειτουργεί "ψυχοθεραπευτικά" γι' αυτόν, όπως λέει.

Στη διακόσμηση έχει συμβάλλει πολύ και η σύζυγος του Στάμος, Κέιτλιν, με την οποία στα ταξίδια τους έψαχναν να βρουν διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι και κυρίως αντίκες, αναφέρει το AD.

Η πέτρα και το ξύλο που κυριαρχούν στο κεντρικό σαλόνι δίνουν στο χώρο γοητεία και στυλ. Τα έπιπλα, διαφορετικά μεταξύ τους, είναι συνδυασμένα σε τέλεια αρμονία. Το μεγάλο πιάνο του 1940 κερδίζει τα βλέμματα.

Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει μια πισίνα με πανοραμική θέα στο Λος Άντζελες.  Η αίθουσα μουσικής, είναι διακοσμημένη με αναμνηστικά και όργανα της Disney. Εδώ ο Στάμος έχει φιλοξενήσει πολλούς μουσικούς.

Με τόσες αναμνήσεις κρεμμασμένες σε κάθε γωνία , αυτό το σπίτι είναι ένα ζωντανό λεύκωμα , λέει ο Στάμος.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ