Μόνο για "βασίλισσες" του Street Style: Τα ωραιότερα φορέματα & σανδάλια για να κλέψετε την παράσταση (φώτο)

Φέτος η μόδα είναι "με το μέρος μας" και μας δίνει άπειρες επιλογές.

Ο συνδυασμός είναι ο πρώτος που μας έρχεται στο μυαλό όταν ανοίγουμε τη ντουλάπα το καλοκαίρι: Φόρεμα και σανδάλια. Δροσερός , άνετος, στυλάτος και ...  εύκολος. Ένα ωραίο φόρεμα και ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα είναι μια "ασφαλής" λύση για όλες τις ώρες.

Φέτος η μόδα είναι "με το μέρος μας" και μας δίνει άπειρες επιλογές. Φορέματα  μακριά, κοντά, boho, floral. Όμως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Ένα ωραίο εντυπωσιακό μανίκι, μια ζώνη ή ένας φιόγκος στη μέση που θα τραβήξουν την προσοχή, μια λεπτομέρεια στο κορσάζ, είναι στοιχεία που αναβαθμίζουν το στυλ μας και μας χρήζουν "βασίλισσες του Street Style"

Είτε πρόκειται μία απλή "εξόρμηση" στους δρόμους της πόλης ή του νησιού για βόλτα ή ψώνια, είτε για μια πιο απαιτητική περίσταση.

Όσο για τα σανδάλια και εδώ οι επιλογές είναι πολλές. Από τα άνετα φλατ μέχρι κομψότατα με περίτεχνα medium ή πιο ψηλά τακούνια.

Η Vogue επέλεξε τα πιο όμορφα φορέματα και σανδάλια από τις διεθνείς εβδομάδες μόδας και έκανε πολύ ωραίους συνδυασμούς. Σας τους παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ