Αποκαλύφθηκε πτώμα γυναίκας στην Εύβοια: Εικάζεται ότι δολοφονήθηκε πριν από 2 χρόνια – Φορούσε μπότες & βραδινό φόρεμα (φωτό)

Φρικιαστικό έγκλημα...

Μια φρικιαστική αποκάλυψη έγινε τυχαία στις 9:00 το πρωί της Τετάρτης (26-06-2019) σε δύσβατο και απόκρημνο σημείο, πλησίον του δρόμου, επί της 4ης χ/θ, Ερέτριας - Θεολόγου, από έναν 44χρονο βοσκό. 

Συγκεκριμένα, εντόπισε ένα ανθρώπινο κρανίο και ακολούθως ειδοποίησε την αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν το κρανίο, ενώ εντόπισαν και το σκελετό που έφερε φόρεμα και τακούνια. 

Οι αστυνομικοί τα απέστειλαν στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ για ανθρωπολογική εξέταση, ωστόσο έχουν πολύ δουλειά μπροστά στους καθώς η υπόθεση «μυρίζει» άγριο έγκλημα, ενώ κανείς δεν ξέρει πως και πότε αφέθηκε νεκρή η γυναίκα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής άνοιξαν όλους τους φακέλους με τις αγνοούμενες γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας αλλά και εκτός νομού, μήπως υπάρξει κάποια άμεση ταυτοποίηση.

Ο 44χρονος βοσκός, δήλωσε στο EviaZoom.gr:

«Ένα κρανίο είδα και ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 9 η ώρα το πρωί. Τυχαία έτυχε να πάω και όπως περπάταγα έπεσα πάνω ακριβώς και ήταν το κρανίο σαν πέτρα φαινότανε, τελείως κρανίο. Εγώ πάω συχνά εκεί πέρα αλλά άμα δεν πέσεις ακριβώς πάνω όπως ήταν δεν φαινόταν.

Μπορεί να παίρναγες 100 φορές από΄κει και να μη το έβλεπες. Έτυχε που ακούμπησε εκεί πάνω η γκλίτσα μου και εκεί που κοίταξα μου φάνηκε σαν διαφορετική πέτρα και το κούνησα και δεν ήταν πέτρα... Ήταν στο 1,5 μέτρο από το χωματόδρομο, αλλά έτσι που ήταν δεν ήταν εμφανές... Έτυχε και το είδα. Έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί μου φάνηκε το κρανίο σαν περίεργη πέτρα, δηλαδή και οι άλλες οι πέτρες που ήταν δίπλα είχαν το χρώμα του κρανίου...»

Ο ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί που εξέτασαν το πτώμα διαπίστωσαν ότι φορούσε γυναικείο βραδινό ένδυμα και ψηλοτάκουνες χειμωνιάτικες μπότες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.

Τα ευρήματα δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο σημείο – είτε νεκρή είτε ζωντανή – από κάποιους, οι οποίοι στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα κάτω από θάμνο στη δύσβατη περιοχή, ενώ η ηλικία της εικάζεται πως είναι από 40 έως 55 χρόνων. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ