Η όμορφη γυναίκα από το πρωί φαίνεται - Όλα τα μυστικά του πρωινού μακιγιάζ - Οι τέλειες αποχρώσεις για ξανθές, μελαχρινές & κοκκινομάλλες (φώτο-βίντεο)

Πως να πετύχετε το τέλειο πρωινό μακιγιάζ

Πολλές φορές το πιο απλό και ελαφρύ μακιγιάζ είναι αυτό που μας δυσκολεύει περισσότερο. Κι αυτό διότι με λίγα μόνο καλλυντικά θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα φρέσκο και όμορφο αποτέλεσμα που θα μας κάνει να λάμψουμε, κρύβοντας παράλληλα τυχόν ατέλειες. Ένα τέτοιο καθημερινό μακιγιάζ είναι και το πρωινό.

Κι επειδή τις περισσότερες μέρες μας διακατέχει μια βιασύνη για να ετοιμαστούμε για την δουλειά ή άλλες υποχρεώσεις, η ιδανική επιλογή είναι το εύκολο, γρήγορο και απαλό πρωινό μακιγιάζ. Δηλαδή ένα βάψιμο που θα μας κάνει να δείχνουμε ξεκούραστες και κούκλες, χωρίς να χρειαζόμαστε άπειρο χρόνο για να το πετύχουμε. Πρόκειται για το ελαφρύ μακιγιάζ που θα τονίσει με διακριτικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και θα αναδείξει την φυσική μας ομορφιά.

Tips και βήματα για γρήγορο και όμορφο πρωινό μακιγιάζ

Πλένουμε καλά το πρόσωπο μας.

Για να ξυπνήσουμε και να αποκτήσουμε πιο φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα, παίρνουμε ένα παγάκι και το τρίβουμε ελαφρώς σε όλο το πρόσωπο. Πρόκειται για ένα τρικ που μειώνει σε μέγεθος τους πόρους του προσώπου και δημιουργεί μια όμορφη βάση με λεία επιδερμίδα για το πρωινό μακιγιάζ.

Απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα και την κρέμα ματιών.

Προχωράμε στην αντιηλιακή προστασία με χρώμα είτε χρησιμοποιούμε μια BB ή CC cream, αντί για τη makeup, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ.

Μπορούμε να παραλείψουμε το concealer, εκτός αν είναι απαραίτητο.

Εφαρμόζουμε λίγη πούδρα για να σταθεροποιήσουμε τη βάση του μακιγιάζ μας.

Γεμίζουμε τα φρύδια με φυσικό τρόπο ή δοκιμάζουμε μια πιο μόνιμη λύση όπως το τατουάζ φρυδιών.

Απλώνουμε μια απαλή γήινη απόχρωση σκιάς στο βλέφαρο και βάζουμε μπεζ μολύβι εσωτερικά στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.

Προαιρετικά κάνουμε μια γραμμή με μαύρο μολύβι για να δώσουμε ένταση στο βλέμμα.

Εφαρμόζουμε τη μάσκαρα για να τονίσουμε τις βλεφαρίδες μας.

Χρησιμοποιούμε ένα ρουζ σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση για να δώσουμε μια φρέσκια όψη στο πρωινό μακιγιάζ μας.

Και ολοκληρώνουμε με ένα απαλό nude ή ροζ μολύβι χειλιών και το αντίστοιχο κραγιόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρωινό μακιγιάζ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ένα πιο έντονο χρώμα στα χείλη για να δώσουμε ένταση. Το κόκκινο και το φούξια είναι από τις πιο κλασσικές επιλογές.

Αν πάλι θέλουμε να τονίσουμε τα μάτια μας, διατηρώντας τα χείλη πιο απαλά, μπορούμε να κάνουμε ένα απαλό smokey eyes, αναφέρει το Beaute την Κυριακή

Πρωινό μακιγιάζ για καστανές / μελαχρινές

Από το σαγηνευτικό απλό μακιγιάζ με μια μαύρη γραμμή eyeliner και ένα νουντ κραγιόν μέχρι το απαλό βάψιμο των ματιών και χειλιών, το πρωινό μακιγιάζ για καστανές / μελαχρινές έχει πολλές εκδοχές.

 

Συνήθως χρησιμοποιούνται απαλές γήινες μπεζ, καφέ σκιές και ένα μαύρο μολύβι που μπορεί να σβηστεί ελαφρώς με ένα πινέλο και να δώσει ένταση στο βλέμμα. Για να ολοκληρωθεί αυτό το όμορφο και φυσικό μακιγιάζ, ιδανικές αποχρώσεις στα χείλη είναι το ροζ, το μπεζ και το απαλό καφέ.

Βέβαια, αν θέλετε να δώσετε ένταση στο πρωινό μακιγιάζ σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα εντυπωσιακό κόκκινο ή φούξια κραγιόν. Σε αυτή την περίπτωση όμως τα μάτια θα πρέπει να είναι πολύ απαλά βαμμένα.

Δείτε βήμα βήμα το πρωινό μακιγιάζ της Kendall Jenner για μελαχρινές / καστανές:

Πρωινό μακιγιάζ για ξανθιές

Για τις ξανθιές είναι ιδανικές οι απαλές ροζ σκιές ματιών, αλλά και οι μπεζ. Συνδυάζονται εκπληκτικά με ένα κραγιόν σε ροζ ή νουντ αποχρώσεις, όσο και με ένα εντυπωσιακό κόκκινο ή φούξια για πιο σαγηνευτικές πρωινές εμφανίσεις.

  

Μια λεπτή γραμμή eyeliner μπορεί να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το απλό πρωινό μακιγιάζ για ξανθιές. Αλλά αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψετε είναι η μάσκαρα. Οι έντονες βλεφαρίδες θα δώσουν ζωντάνια στο βλέμμα σας, διότι το ξανθό χρώμα μαλλιών θεωρείται συνήθως λίγο άχρωμο.

 

Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο με το πιο απλό και ελαφρύ μακιγιάζ για ξανθιές το πρωί.

Πρωινό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες

Η έντονη απόχρωση που έχουν τα κόκκινα μαλλιά, κάνει μια γυναίκα εντυπωσιακή από μόνη της. Γι΄αυτό δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά προκειμένου να δημιουργήσετε ένα γρήγορο και όμορφο μακιγιάζ για τις πρωινές σας βόλτες ή τη δουλειά, αναφέρει το Beaute την Κυριακή

  

  

Λίγη μάσκαρα, μια λεπτή γραμμή με μαύρο μολύβι ή eyeliner και ένα απαλό ροζ χρώμα στα χείλη είναι αρκετά. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε και μια σκιά στα βλέφαρα σας, ιδανική απόχρωση είναι η απαλή ροζ ή μπεζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ