Αυτά είναι νεύρα: Ο τενίστας έχασε το σετ & έσπασε και τις 5 ρακέτες του σαν πιάτα στα μπουζούκια (φώτο-βίντεο)

Το "επικό" ξέσπασμα κατέγραψε φωτογράφος

Κι άλλοι έχασαν έναν αγώνα αλλά δεν έκαναν έτσι . Ο Ακίρα Σαντιλλάν, αποκλείστηκε από τον Ρούμπεν Μπέμελμανς στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου στο Wimbledon και ξέσπασε στις ρακέτες του.

Ο 22χρονος Αυστραλός τενίστας,  με καταγωγή από την Ιαπωνία,  Νο238 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ηττήθηκε από τον πολύ πιο έμπειρο αντίπαλό του μετά από μια τρίωρη, σπουδαία μάχη, που κρίθηκε στο τρίτο σετ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπέμελμανς επέστρεψε από σετ πίσω και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Βρετανικού Major, κερδίζοντας με 6-7(5), 6-3, 12-10.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, για τον Σαντιλλάν ήταν μια πολύ άσχημη ήττα, αν αναλογιστεί κανείς πως είχε προηγηθεί και με 1-3 στο τρίτο σετ, ενώ στο 7-8, απόλεσε δυο ματς πόιντς στο σερβίς του αντιπάλου του.

Τι έκανε, όμως ο νεαρός για να του περάσουν τα νεύρα, μετά την ήττα του ; Φρόντισε να πάει σε ένα απομονωμένο μέρος του Roehampron Field, μακριά από τα μάτια του κόσμου και να σπάσει μια προς μια τις ρακέτες του.

Δυστυχώς για εκείνον ο φωτογράφος  Ricky Dimon αποθανάτισε το "επικό" ξέσπασμα του αθλητή και την "ολική καταστροφή" που άφησε πίσω του, αναφέρει το 10Daily

"Ο Σαντιλλάν πήγε σε ένα απομονωμένο μέρος στο Roehampron Field, πήρε και τις πέντε ρακέτες του, και τις έσπασε όλες μία-μία", δήλωσε  ο φωτογράφος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ