Αλέξης Τσίπρας από Ηράκλειο Κρήτης: Εμείς ορίζουμε το μέλλον μας - Δεν μας ορίζουν αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα (βίντεο)

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο...

«Δεν είναι τίποτα προδιαγεγραμμένο. Εμείς ορίζουμε το μέλλον μας. Δεν μας ορίζουν τη μοίρα οι επιθυμίες αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Και η ελπίδα, η προοπτική θα νικήσει την αλαζονεία και την έπαρση», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, δηλώνοντας τη βεβαιότητά του ότι οι Κρητικοί όχι μόνο θα φέρουν τη νίκη για άλλη μια φορά σε όλη την Κρήτη, αλλά και θα ανοίξουν τον δρόμο για την ανατροπή σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ για το Μακεδονικό, ενώ τα «πυρά» του εναντίον του κ. Μητσοτάκη επικέντρωσε και στο θέμα του ασφαλιστικού.

Τόνισε ότι «η ανατροπή θα έρθει εφόσον ο καθένας και η καθεμία από μας, καταφέρει να πείσει μόνο άλλον έναν να έρθει στη κάλπη άλλον έναν που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο».

Με σύνθημα: «Κανένας μόνος του στην κάλπη. Κανένας χωρίς να του εξηγήσουμε τι ακριβώς διακυβεύεται για τη ζωή μας την επόμενη μέρα», σημείωσε ότι «δεν μας αξίζει να γυρίσουμε πίσω στην εποχή που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε, όπου ο καθένας μόνος του θα παλεύει να επιβιώσει και όποιος αντέξει».

Τόνισε ότι πρέπει να εξηγηθεί σε όλους πως την επόμενη Κυριακή δεν έχει σημασία αν βρέθηκαν οι πολίτες στις κάλπες της αριστεράς, της δεξιάς ή του Κέντρου σε άλλες αναμετρήσεις, αλλά «τι θα ξημερώσει για εμάς και την πατρίδα μας», ότι πρώτα είναι η ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας, η πατρίδα μας.

Δείτε επίσης: Κοσιώνη & Παπαχελάς θα πάρουν συνέντευξη αύριο από τον Τσίπρα - Πως έσπασε το εμπάργκο;

 

Ο κ. Τσίπρας έθεσε το ερώτημα αν την ευημερία και την ασφάλεια στην καθημερινότητα, στον εργαζόμενο, στον οικογενειάρχη, στην Ελληνίδα μάνα, «μπορούν να τα εγγυηθούν οι άνθρωποι που μας χρεοκόπησαν και μας λεηλάτησαν και που αργότερα αποπειράθηκαν να μας διχάσουν και να μας χωρίσουν σε προδότες και εθνικόφρονες».

«Αυτοί που λεηλατήσανε τα δημόσια ταμεία και μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Αυτοί που έστησαν πάνω στο ψέμα και την υποκρισία μια απίστευτη εθνική σκευωρία με το Μακεδονικό, παίζοντας με τα εθνικά μας θέματα για να μας διχάσουν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ