Πέθανε 17χρονη Ελληνίδα μοντέλο από καρκίνο - Άντεξε μόλις 9 μήνες η πανέμορφη νεαρή (φώτο)

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε η γνωστή μάνατζερ και δασκάλα μοντέλων Κρίστι Κρανά

Η καλλονή Υβέτ ήταν μόλις 17 χρονών. Πανέμορφη και γεμάτη όνειρα φοιτούσε σε σχολή μοντέλων και ετοιμαζόταν να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς  είχε όλα τα προσόντα.

Η μοίρα δυστυχώς είχε άλλα σχέδια για την όμορφη κοπέλα.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο που κράτησε 9 μήνες. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο στο κοιμητήριο της Άνω Ηλιούπολης.

Την θλιβερή για τον κόσμο της μόδας είδηση, ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Facebook, η γνωστή μάνατζερ μοντέλων ιδιοκτήτρια σχολής και πρακτορείου μοντέλων, Κρίστι Κρανά.

"Οι συνεργάτες μου κ εγώ είμαστε συγκλονισμένοι.  Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο... Μόλις 17 χρονών.... Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη.

Θα έκανε μεγάλη καριέρα κ στην Ελλάδα κ στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπέροχη μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Α Ηλιούπολη θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια κ αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!!", έγραψε η Κρίστι Κρανά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ