Η 23χρονη "Sugar Baby" απήχθη & δολοφονήθηκε άγρια - Ο "Sugar Daddie" δολοφόνος ήθελε να φτιάξει θάλαμο βασανιστηρίων (φώτο-βίντεο)

Η 23χρονη φοιτήτρια εξαφανίστηκε μετά από ένα ραντεβού στο πάρκο 

Ο άνδρας που κατηγορείται για τον  θάνατο της¨"Sugar Baby"  φοιτήτριας Μακένζι Λούεκ είχε ζητήσει από έναν εργολάβο να κατασκευάσει ένα μυστικό δωμάτιο με ηχομόνωση και γάντζους εγκατεστημένους «πάνω από το ύψος του κεφαλιού»

Ο οικοδόμος Μπράιαν Γουλφ, λέει ότι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της φοιτήτριας του Πανεπιστημίου της Γιούτα τον πλησίασε τον Απρίλιο, για να χτίσει ένα μυστικό δωμάτιο κάτω από την μπροστινή βεράντα του σπιτιού του, προσβάσιμο μόνο με σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος.

Ο Γουλφ δήλωσε  στο Deseret News,  ότι το «περίεργο» αίτημα του ιδιοκτήτη του σπιτιού, Αγιόλα Αζάγι, τον θορύβησε καθώς το σχέδιο περιλάμβανε άγκιστρα τοποθετημένα ψηλά πάνω σε τσιμεντένιο τοίχο, για λόγους που δεν έβγαζαν νόημα.

Ο Γούλφ αρνήθηκε την δουλειά και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία του Σολτ Λέικ Σίτυ, αφού είδε στις ειδήσεις την Παρασκευή τη σύλληψη του Αζάγι για το φόνο της Λούεκ.

Η φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Γιούτα,  που ήταν αγνοούμενη για 11 ημέρες απήχθη και δολοφονήθηκε ενώ ο άνδρας που αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαιη επίθεση, ανθρωποκτονία και πολλά άλλα, έκαψε το άψυχο σώμα της στην αυλή του σπιτιού του, ανέφεραν αξιωματούχοι την Παρασκευή.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σόλτ Λέι, Μάικ Μπράουν, δήλωσε ότι ο Αζάγι θα κατηγορηθεί για δολοφονία, απαγωγή, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και βεβήλωση του σώματος της νεαρής, που επρόκειτο να αποφοιτήσει την άνοιξη του 2020.

 Ο Αζάγι (Ayoola Ajayi) συνελήφθη  το πρωί της Παρασκευής από την ομάδα SWAT. Ο 31χρονος  , είναι εργαζόμενος στον τομέα της πληροφορικής ενώ είχε υπηρετήσει για λίγο στην Εθνική Φρουρά του Στρατού, χωρίς να ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση.

"Ήθελε να φτιάξει θάλαμο βασανιστηρίων στο σπίτι του"

Η Λουέκ  εξαφανίστηκε στις 17 Ιουνίου αφού επέστρεψε από ένα ταξίδι  στο πατρικό της,  για την κηδεία της γιαγιάς της.

Ο ανεξάρτητος εργολάβος Μπράιαν Γουλφ δήλωσε ότι ο άνδρας που συνελήφθη για τη δολοφονία της Λουέκ,  του είχε ζητήσει να χτίσει ένα «περίεργο δωμάτιο» που παρέπεμπε σε δωμάτιο βασανιστηρίων.

Όπως είπε, τον ρώτησε αν μπορούσε να στερεώσει τους γάντζους ψηλά σε έναν εσωτερικό τοίχο. "Τον ρώτησα: Τι τους χρειάζεστε τους γάντζους εκεί πάνω; και μου είπε ότι τους χρειάζεται για να κρεμάσει ένα ράφι κρασιού.

"Όσο μου μιλούσε τόσο πιο περίεργο και ζοφερό γινόταν το πράγμα", είπε ο Γουλφ.

"Sugar Dadies"

 Η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Salt Lake City,  Christina Judd επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι ο Γουλφ είχε διηγηθεί αυτή την ιστορία στους ντετέκτιβς. «Δεν έχουμε κανένα λόγο να μη λάβουμε σοβαρά υπόψη την ιστορία του, πραγματικά το εκτιμούμε», είπε.

Το θύμα, φοιτήτρια κινησιολογίας και νοσηλευτικής, λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της εμφανιζόταν πρόθυμη να συναντηθεί με κάποιον άγνωστο σε πάρκο της περιοχής στις 3 τα ξημερώματα.

Η ίδια καυχιόταν πως είχε στο Tinder τουλάχιστον δύο sugar daddies, μόλις λίγες εβδομάδες πριν εξαφανιστεί, αναφέρει η The Sun

Η νεαρή φοιτήτρια, φερόταν να ψάχνει στο διαδίκτυο για άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών και δημοσιεύε συμβουλές για το πώς να βρίσκουν οι κοπέλες sugar daddies.



 

Τα κείμενα των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τον Αζάγι ήταν η τελευταία της επικοινωνία και τα δεδομένα στα κινητά τηλέφωνα της κοπέλας και του φερόμενου ως δολοφόνου, δείχνουν ότι και οι δύο βρίσκονταν στο ίδιο πάρκο πριν εξαφανιστεί η κοπέλα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ