Η Μαρία Γκράτσια Κιουρί η σχεδιάστρια του Dior, Valentino, τιμήθηκε για τη συνεισφορά της στη μόδα και τον φεμινισμό

Ένα μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής στη Μαρία Γκράτσια Κιούρι

 

Η Μαρία Γκράτσια Κιούρι, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, έλαβε το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής για τη συμβολή της στη μόδα και στον φεμινισμό κατά τη διάρκεια τελετής στο Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας.

"Ακόμη σήμερα παραμένω το γεμάτο περιέργεια κορίτσι που πήγε στο σχολείο στη Ρώμη για να μάθει σχέδιο μόδας", δήλωσε συγκινημένη η Κιούρι κατά την ομιλία της στο Σαλόνι του Κριστιάν Ντιορ, στην ιστορική έδρα του στη λεωφόρο Μοντένι.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο σχεδιαστής Βαλεντίνο Γκαραβάνι, πρώην πρόεδρος της Κιούρι, η "σιδηρά κυρία" της μόδας 'Αννα Γουίντουρ, ο σχεδιαστής Αλμπέρ Ελμπάζ, δημοσιογράφοι του περιοδικού Vogue και στελέχη του ομίλου LVMH στον οποίο ανήκει ο Dior.

"Είμαι πολύ περήφανη που απονέμω αυτό το βραβείο στη Μαρία Γκράτσια, όχι μόνο γιατί είναι μια εξαιρετική σχεδιάστρια μόδας στους κόλπους του γαλλικού οίκου, αλλά και γιατί αντιπροσωπεύει μια δυναμική προσήλωση στον φεμινισμό τονίζει το ΑΠΕ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mariagraziachiuri #dior #annawintour #legiondonore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emiliano Dolce (@imd75) στις

Πιστεύω ότι και οι δύο μας αντλούμε έμπνευση από την ίδια φιλοδοξία, αυτήν που επιτρέπει στις γυναίκες να αξιοποιούν τις δυνατότητες τους", υπογράμμισε η Μαρλέν Σιαπά υφυπουργός Ισότητας της Γαλλίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mariagraziachiuri #mariagraziachiuri @chimamanda_adichie #chimamandangoziadichie @realmrvalentino #valentino @alberelbaz8 #alberelbaz @dior #dior #legiondhonneur

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Gianorio (@richardgianorio) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ