Ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την ορκωμοσία του στην Ευρωβουλή - Θα προσφέρω στον ευρωπαϊκό πολιτισμό (φώτο-βίντεο)

Το  μήνυμα του γνωστού ηθοποιού στους πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης

Μήνυμα προς όσους τον ψήφισαν στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, εκλέγοντας τον ως έναν απο τους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε όσους δεν του έδωσαν έναν από τους... σταυρούς τους,έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αφού αναφέρεται στην ευρεία ανανέωση στην σύνθεση της Ευρωβουλής, επισημαίνει ότι κύριος στόχος της παρουσίας του στο ευρωπαϊκό κέντρο των αποφάσεων, είναι να ασχοληθεί με τον τομέα που γνωρίζει καλύτερα και δεν ειναι άλλος από τον πολιτισμό. Άλλωστε, αμέσως μετά την ορκωμοσία του ως Ευρωβουλευτής, την Τρίτη, εντάχθηκε στην Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας.

 Ο γνωστός  ηθοποιός  δέχτηκε πριν λίγες μέρες αρνητικά σχόλια, όταν μετά από κάποιες αναρτήσεις του στα Social media τον κατηγόρησαν για «τουριστική» συμπεριφορά στο Ευρωκοινοβούλιο. Σήμερα ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε τη δική του απάντηση σε αυτά τα σχόλια.

 

 

Λίγο μετά την ορκωμοσία του ανέβασε φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά πως στόχος του ως Ευρωβουλευτής είναι να ασχοληθεί με το κομμάτι του πολιτισμού και για αυτόν το σκοπό θα βάλει τα δυνατά του:

«Στρασβούργο, 2 Ιουλιου 2019, ορκίστηκα ευρωβουλευτής ενώπιων της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανήκω στο 61% των ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, όχι μόνο για την πολιτική μου ομάδα, αλλά και για τη την χώρα μας και φυσικά και για την Ευρώπη μας».

 

 

Ακολούθησε και ένα Video, όπου αναφέρθηκε το εξής: «Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με τον πολιτισμό. Ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων όπως και των Ευρωπαίων και από την μεριά μου δεσμεύομαι να πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες και να ακολουθήσω τέτοιες γραμμές ώστε να βοηθήσω στην στήριξη του σε όλα τα επίπεδα. Μακριά από μικροκομματικές και μικροαστικές διαφορές ή αντιλήψεις. Ο πολιτισμός μπορεί να μας ενώσει και εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη σε αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ