Ιταλία: Φρικτός θάνατος διάσημου θηριοδαμαστή - Τον κατασπάραξαν 4 τίγρεις & έπαιζαν με το άψυχο κορμί του (βίντεο)

Δεν μπόρεσε κανείς να τον βοηθήσει

Ένας παγκοσμίως γνωστός θηριοδαμαστής βρήκε τραγικό θάνατο από 4 από τις τίγρεις που εκπαίδευε , οι οποίες στη συνέχεια έπαιζαν με το άψυχο σώμα του για 30 λεπτά.

Ο Ettore Weber, 61 ετών,σκοτώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Circo Orfei - το πιο γνωστό τσίρκο της Ιταλίας. Ο Weber μπήκε στο κλουβί τους για να κάνει πρόβα για το σόου που θα άρχιζε σε μία ώρα. Μία από τις τίγρεις του επιτέθηκε και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι άλλες.

Οι τίγρεις τον κατασπάραξαν και στη συνέχεια άρχισαν να παίζουν με το άψυχο κορμί του μπροστά στα τρομοκρατημένα και έκπληκτα μάτια των γιατρών που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αναφέρει η Corriere Della Sera

Οι συνάδελφοι του Weber, προσπάθησαν επίσης να απομακρύνουν τις τίγρεις με πυροσβεστήρες αλλά επίσης δεν κατάφεραν τίποτα. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

 

 

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Weber, υπέστη σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα και ένα πολύ άσχημο τραύμα στη σπονδυλική στήλη. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο ο θηριοδαμαστής ήταν ήδη νεκρός.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ