Χαλαρός , χαμογελαστός & αδυνατισμένος ο Αλέξης Τσίπρας στο γεύμα με τους δημοσιογράφους - Σε παραδοσιακό ουζερί στο Λαύριο (φώτο-βίντεο)

Ανακουφισμένος που ολοκλήρωσε μία δύσκολη τετραετία και μία κουραστική προεκλογική περίοδο

Σε παραδοσιακή ταβέρνα ουζερί στο Λαύριο έκανε την καθιερωμένη συνάντηση με τους συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έπλεξε να κάνει το γεύμα στην Ανατολική Αττική που είναι η τρίτη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και την οποία δεν πρόλαβε να επισκεφθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

   Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αδυνατισμένος από το «τρέξιμο» των εκλογών με χαλαρή διάθεση και ανακουφισμένος που ολοκλήρωσε με επιτυχία μια δύσκολη τετραετία και μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Απόλαυσε κρύα μπίρα με ψαρομεζεδες και συζήτησε εφ΄ όλης της ύλης με τους δημοσιογράφους, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

   Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Παρόντες νυν βουλευτές και υποψήφιοι των εκλογών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ