Προχωράμε είπε ο Βαρουφάκης προσερχόμενος στην κάλπη με τη Δανάη πλάι του - Να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία (φώτο-βίντεο)

"Συγχαρητήρια σε αυτούς που σηκώνονται από τον καναπέ"

Στο εκλογικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου προσήλθε νωρίς το πρωί ο Γιάνης Βαρουφάκης για να ψηφίσει. Ο αρχηγός του κόμματος ΜέΡΑ25 έφτασε στο εκλογικό τμήμα μαζί με την σύζυγό του Δανάη Στράτου.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο κος Βαρουφάκης μάλιστα σχολίασε πως ψήφισε πολύ γρήγορα και πως εν συνεχεία θα μεταβεί με την σύζυγο του Δανάη στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει για να ασκήσει και εκείνη το εκλογικό της δικαίωμα.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία ανήκει μόνο σε εκείνους που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν σήμερα. Ο μόνος τρόπος για αυτό είναι ψηφίζοντας, στη βάση των προγραμμάτων των κομμάτων και της πορείας τους», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης. «Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που σηκώνονται από τον καναπέ τους και πάνε να ψηφίσουν και σε όλους τους υποψήφιους που εκτίθενται», συμπλήρωσε.



 

Υποδέχεται την κόρη του σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης

Ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 είναι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα, καθώς υποδέχεται την κόρη του.  Σε ερώτηση για το τι θα κάνει μετά, ο ίδιος δήλωσε : «Θα πάμε να ψηφίσει η Δανάη στον Πειραιά και στη συνέχεια θα πάω στο αεροδρόμιο να παραλάβω την κόρη μου που γυρνά από το εξωτερικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ