Άντα Λεούση: Η ημέρα σήμερα μας δίνει ανάγκη για οργάνωση και ορθολογισμό! - Δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις

Μπορεί να είναι Κυριακή, αλλά η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο, μας προσγειώνει και μας δίνει ανάγκη για οργάνωση και ορθολογισμό! Η Αντίθεση της με τον Ποσειδώνα, ίσως φέρει απογοητεύσεις λόγω μεγάλων προσδοκιών!

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ότι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες. Η μυστικοπάθεια δε σας βοηθάει στο συναισθηματικό τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από την στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Οι καινούριες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.

 

ΛΕΩΝ: Δεχθείτε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση. Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δε θα σας λείψουν οι ευκαιρίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλους σας που σας γνωρίζει πολύ καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δε φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε. Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται σύμφωνα με τον oroskopo.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.

 

ΙΧΘΥΣ: Απαιτείται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ