Η Μέλανι Γκρίφιθ στα 61 της λεπτή & γυμνασμένη κάνει βουτιές από πολυτελές σκάφος των φίλων της (φώτο)

Το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής απέδωσε

Η Μέλανι Γκρίφιθ στα 61 της διαθέτει ακόμα ένα κορμί "φτιαγμένο για αμαρτία". Η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα ανέβασε στο Instagram, ένα βίντεο με το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί καθημερινά. Τώρα τα αποτελέσματα των προσπαθειών της φάνηκαν καθώς έκανε μια βόλτα με γιοτ στη Μεσόγειο.


 

Την Παρασκεύη η Μέλανι Γκρίφιθ, μαζί με μερικούς φίλους έκανε μια κρουαζιέρα με υπερπολυτελές σκάφος  στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας και απόλαυσε χαλαρές βουτιές.

Με κόκκινο - πορτοκαλί , δίχρωμο ριγέ μπικίνι έδειχνε γυμνασμένη και κομψή. Καθώς έκανε βόλτες στο υπερπολυτελές τεράστιο γιοτ, φορούσε ένα πολύ σικ χρυσό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

 Η Γκρίφιθ έδειξε το ταλέντο της στις βουτιές καθώς έπεσε στη θάλασσα από την πρύμνη του σκάφους.

Η φίλη της  επίσης φορούσε ένα μπικίνι σε πορτοκαλί  χρώμα.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σκάφος από τη σκάλα. Πρόσφατα η διάσημη σταρ απόλαυσε με τις φίλες της ένα ταξίδι στην Ίμπιζα, αναφέρει η Daily Mail

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucky girl.... Grateful for my beautiful friends?????? @loreerodkin @madmadmash @polinakitsenko @delia_delusional #girlfriends #vivaespaña

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELANIE (@melaniegriffith) στις

 

 

 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να τελειοποιεί το σώμα που επέδειξε στην παραλία.Στη λεζάντα απέδωσε τα εύσημα στον προσωπικό γυμναστή της  Gunnar Peterson : "Με βοηθά να κρατώ το 50+11 ετών σώμα μου γυμνασμένο και δυνατό. Είναι επίσης ο θεραπευτής μου", έγραψε.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ