Πονούσε επί 23 χρόνια & της έδιναν βαριά φαρμακευτική αγωγή - Τι είχε μέσα στην κοιλιά της τελικά; (φώτο)

Όταν ανακάλυψε τι είχε στην κοιλιά της έπαθε υστερία - Δεν μπορούσε να το πιστέψει 

Μια πρωτοφανής για τα ιατρικά χρονικά ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στην Ρωσία . Μία γυναίκα υπέφερε επί 23 χρόνια από πόνους στην κοιλιά. Όταν ανακάλυψε από που προέρχονταν οι πόνοι έπαθε σοκ.

Η 62χρονη  Ezeta Gobeeva, υπέφερε από πόνους στην κοιλιά από το  1996 που γένησε. Οι γιατροί απέδιδαν αυτούς τους πόνους σε προβλήματα με το συκώτι της και της χορηγούσαν ισχυρά παυσίπονα. 

Καθώς οι πόνοι εξακολουθούσαν να την ταλαιπωρούν  η Ezeta Gobeeva που όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε ξανά και ξανά στους γιατρούς, πήρε την απόφαση να βγάλει μια ακτινογραφία.  H ακτινολόγος και η ίδια δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την είδαν.

Μέσα στην κοιλιά της βρισκόταν ένα χειρουργικό ψαλίδι. Η Ezeta εξήγησε πως η έκπληκτη ακτινολόγος αρχικά υπέθεσε ότι η γυναίκα είχε πάρει μαζί της από λάθος το ψαλίδι μέσα στο θάλαμο που έβγαλε την ακτινογραφία.

"Δείχνει ψαλίδι, Έχετε ένα ψαλίδι μέσα σας", της είπε η ακτινολόγος. "Τι ψαλίδι; τη ρώτησα και μου έδειξε την ακτινογραφία", λέει η Ezeta, 

"Έπαθα σοκ, άρχισα να κλαίω, ήμουν σε κατάσταση υστερίας", λέει η άτυχη γυναίκα. Το ψαλίδι το είχαν ξεχάσει οι γιατροί μέσα της το 1996  που γένησε με καισαρική τομή. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται έτσι να υποβληθεί σε χειρουργείο, προκειμένου να μπει τέλος στον εφιάλτη της.

«Για τόσα χρόνια με υπέβαλλαν σε βασανιστήρια. Τα φάρμακα που μου έδιναν ήταν τραγικά. Κάποια συνεχίζω και τα παίρνω ακόμα», ανέφερε η 62χονη σύμφωνα με την Metro.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ