Επ' αυτοφόρω με τον σωματοφύλακα φέρεται να έπιασε την 6η σύζυγο του ο σεΐχης του Ντουμπάι - Καθ' οδόν το ακριβότερο διαζύγιο (φώτο)

Πηγές στη μέση ανατολή κατηγορούν την πριγκίπισσα Χάγια για "ανάρμοστη οικειότητα" με τον σωματοφύλακα της - Η δικηγόρος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στο πλευρό της για το διαζύγιο

Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι βρήκε καταφύγιο στο Λονδίνο, όταν ο δισεκατομμυριούχος σύζυγος της την έπιασε επ' αυτοφόρω σε "ανάρμοστη οικειότητα" με τον Βρετανό σωματοφύλακα της.

Η 45χρονη πριγκίπισσα Χάγια Μπιντ αλ Χουσείν ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο από τον 69χρονο σεΐχη του Ντουμπάι Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ. 

Οι φίλοι της λένε  ότι έφυγε από το παλάτι «επειδή φοβόταν για τη ζωή της» και τώρα πιστεύει ότι ο σύζυγός της θα προσπαθήσει να την «φέρει » πίσω στο Ντουμπάι, αφού δημοσίευσε ένα ποίημα για την Instagram  που μιλάει για την προδοσία μίας γυναίκας.

Η ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας δραπέτευσε από το Ντουμπάι και μαζί με την 11χρονη κόρη της Τζαλίλα και τον 7χρονο γιο της Ζαγέντ ταξίδεψαν αρχικά στη Γερμανία πριν καταλήξουν αργότερα στο Λονδίνο, όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα.

Πλέον το λόγο έχουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, οι οποίοι αναμένεται να λύσουν τόσο το θέμα της επιμέλειας των δύο ανήλικων παιδιών τους, όσο και το μοίρασμα της αμύθητης περιουσίας του 69χρονου σεΐχη.

Η έκτη και νεότερη σύζυγος του Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ διαμένει σε πολυτελή κατοικία κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, που αγόρασε το 2017 από Ινδό δισεκατομμυριούχο.

Συγκεκριμένα, ο σεΐχης φέρεται να υποψιάζεται ότι η πριγκίπισσα Χάγια είχε μία «ανάρμοστη οικειότητα» με ένα παντρεμένο πρώην στέλεχος του βρετανικού στρατού, το οποίο παρείχε υπηρεσίες ασφαλείας στη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι.

Σε δημοσίευμα τους οι The Times αναφέρουν πως η έκτη γυναίκα του δισεκατομμυριούχου ηγέτη του Ντουμπάι έκανε ακριβά δώρα στον σωματοφύλακά της και ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν ιδιαίτερα επικριτικά απέναντι της χαρακτηρίζοντας αυτήν της την κίνηση ως “ακατάλληλη οικειότητα”.

Ο βαθύπλουτος σεΐχης φέρεται να έπιασε  "επ' αυτοφόρω"  την όμορφη πριγκίπισσα με το σωματοφύλακα στο σπίτι τους στο Λονδίνο τον Μάιο, αναφέρει η Sunday Times.

Ο σεΐχης βρισκόταν στο Ντουμπάι για τους γάμους των τριών μεγαλύτερων γιων του, που τελέστηκαν στις 15 Μαΐου, όμως επειδή τον έζωναν τα φίδια πως η κατά πολύ νεότερη σύζυγός του, «είχε έρθει πολύ κοντά» με το Βρετανό σωματοφύλακα, ταξίδεψε απροειδοποίητα στο Λονδίνο, βρίσκοντας τελικά την πριγκίπισσα Χάγια με το σωματοφύλακα στο σπίτι τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι υποψιαζόταν πως η εν διαστάσει σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια, είχε "ανάρμοστη επαφή" με το Βρετανό σωματοφύλακα, όταν τους βρήκε μαζί σε επίσκεψη - έκπληξη, στο σπίτι τους στο Λονδίνο», υποστήριξε η πηγή.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την ανώνυμη πηγή, ο σεΐχης θεώρησε πως οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν. «Ήταν πολύ κοντά (η Χάγια και ο σωματοφύλακας) για τα δικά του δεδομένα», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Τόσο ο Σεϊχης όσο και η πριγκίπισσα Χάγια είναι φίλοι της βασίλισσας Ελισάβετ, κάτι που εγείρει φόβους ότι μπορεί να την εμπλέξουν σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο χωρισμού στη Βρετανία.

Καθ' οδόν το ακριβότερο διαζύγιο του κόσμου

Πριν από δύο χρόνια σε μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό  Tatler,  η όμορφη Χάγια, χαρακτηρίστηκε ως η πριγκίπισσα που αλλάζει τον τρόπο που βλέπουν τις γυναίκες στη Μέση Ανατολή. Σήμερα η απόδραση της και το επικείμενο διαζύγιο της με τον δισεκατομμυριούχο σεΐχη του Ντουμπάι, την έκαναν πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά του κόσμου.

Η αμύθητη περιουσία του  σεΐχη, ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη αλλά και η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού, της 11χρονης Τζαλίλα και του 7χρονου Ζαγέντ, αναμένεται να απασχολήσουν το δικαστήριο, που καλείται να εκδώσει το μεγαλύτερο και ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία της Βρετανίας.

Η πριγκίπισσα Χάγια σε αυτή τη δύσκολη μάχη που θα δώσει ενάντια στον σεΐχη του Ντουμπάι θα έχει στο πλευρό της τη δικηγόρο των βασιλικών διαζυγίων αλλά και δικηγόρο της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας. Πρόκειται για τη βαρόνη Φιόνα Σάκλετον, που το 1996 εξέδωσε το διαζύγιο του πρίγκιπα Κάρολου από την Νταϊάνα και την ίδια χρονιά ανέλαβε και τη «λύση» του γάμου του πρίγκιπα Ανδρέα από τη Σάρα Φέργκιουσον.

Σήμερα η Σάκλετον είναι η δικηγόρος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του αδελφού του, Χάρι. Η ίδια είχε εκδώσει και το διαζύγιο του Πολ Μακάρτνεϊ από τη δεύτερη σύζυγό του Χέδερ Μιλς το 2008, αναφέρει η The Telegraph.

Η βαρόνη Σάκλετον απέκτησε το προσωνύμιο «Ατσαλένια Μανόλια», για τη γοητεία της αλλά και την αποφασιστικότητά της στην έκδοση ενός ευνοϊκού διαζυγίου για τον διάδοχο του θρόνου το 1996.


 

Από την πλευρά του ο σεΐχης, που πιστεύεται πως κακοποιούσε την σύζυγό του, έχει προσλάβει την έτερη διάσημη δικηγόρο για διαζύγια των celebrities στο Λονδίνο, τη λαίδη Έλεν Γουόρντ, η οποία είχε αναλάβει το διαζύγιο του Γκάι Ρίτσι από τη Μαντόνα. Η Γουόρντ είναι γνωστή στη βρετανική πρωτεύουσα για το κοφτερό μυαλό της και την επαγγελματική της αφοσίωση, αφού στο παρελθόν είχε δηλώσει πως, αν χρειαστεί, μπορεί να εργαστεί 17 και 18 ώρες την ημέρα! 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ