Ο Ανάδρομος Ερμή στον Λέοντα έως τις 27 Ιουλίου - Ποια ζώδια επηρεάζει και πως;

Πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής ανάδρομος τον Ιούλιο 2019; Μάθε τα πάντα από την Αθηνά Βαγενά....

Στο έντονο και εκρηκτικό κλίμα του Ιουλίου -λόγω Εκλείψεων και δυναμικών όψεων –, έχουμε και τον Ερμή να ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στις 8 έως τις 31 Ιουλίου 2019. Η αναδρομή του Ερμή ξεκινά πρώτα από το ζώδιο του Λέοντα (συγκεκριμένα από την 4η μοίρα) , στη συνέχεια στις 19 Ιουλίου, θα περάσει ξανά  στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα φτάσει ως την 23η μοίρα. 

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά; Τι να περιμένουμε από την ανάδρομη πορεία του Ερμή; Ποιοι θα επηρεαστούν πιο έντονα; Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να τολμήσουμε αυτή τη περίοδο; Πάμε να δούμε ....

Ο Ερμής, είναι ο πλανήτης που συμβολίζει κάθε μορφή επικοινωνίας,  εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή / αλληλεπίδραση με το περιβάλλον του μέσω των σκέψεων και των λόγων του.  Συνδέεται με τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τα μέσα μεταφοράς, τα έγγραφα, τις συμφωνίες, την μάθηση, τις συζητήσεις, τις επαφές, τις γνωριμίες, την σχέση με αδέρφια και γείτονες. 

 Ο Ερμής είναι οι σκέψεις μας,  όπου είναι γνωστό ότι οι σκέψεις είναι αυτές που διαμορφώνουν τα συναισθήματα και την συμπεριφορά μας.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον ανάδρομο Ερμή

Τις περιόδους που ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος (περίπου τρεις κάθε έτος), είναι γνωστό, αντιληπτό και αποδεκτό  -ακόμα και από όσους δεν γνωρίζουν  πολύ αστρολογία-, ότι οι επικοινωνίες κινούνται μετ’ εμποδίων, καθυστερήσεων, αναβολών, συγχύσεων και όχι μόνο ...   

Συμφωνίες μπλοκάρουν δεν τηρούνται, προβλήματα ή και ζημιές παρατηρούνται στις μετακινήσεις / στο μεταφορικό μέσο ή ακόμα και στις ηλεκτρικές, τεχνολογικές συσκευές αλλά και στο διαδίκτυο, συχνά όμως είναι και τα λάθη απροσεξίας σε κινήσεις / εκφράσεις.  Η ανθρώπινη συνεννόηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή και καβγάδες λόγω έλλειψης κατανόησης και ορθής σκέψης

Τι πρέπει να προσέχω

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε αδρανείς στην καθημερινότητά μας,  απαραίτητο κρίνεται όμως να μπορέσουμε οι ίδιοι να δείξουμε παραπάνω προσοχή σε κάποιες δραστηριότητες μας. Σαφέστατα, τις περιόδους που ο Ερμής είναι ανάδρομος, αποφεύγουμε ή και καθυστερούμε τα  νέα σημαντικά ξεκινήματα, σπουδαίες αποφάσεις ή συμφωνίες , μισθώσεις, διαχειριζόμαστε με πολύ σύνεση και ρεαλισμό έγγραφα, υπογραφές, συζητήσεις. 

 Φροντίζουμε να μην αναλάβουμε σε αυτή την περίοδο μία σημαντική νέα δέσμευση. Προσέχουμε στις μετακινήσεις,  οδήγηση, ελέγχουμε το μεταφορικό μέσο και φροντίζουμε να αποφύγουμε ατυχηματάκια βιασύνης και απροσεξίας. Σημαντικό είναι σε αυτές τις περιόδους του έτους, να κάνουμε μία καλή διαχείριση του χρόνου να οργανώσουμε με προσοχή  τις  δραστηριότητες μας  (ιδιαίτερα αν σκεφτόμαστε κάποιο ταξίδι)  διατηρώντας πάντα και εναλλακτικές στο πρόγραμμά μας.  

Τι πρέπει να αξιοποιήσω

Ωστόσο, τις περιόδους  αναδρομής του Ερμή, μπορούμε  να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να κάνουμε μία ανασκόπηση , να σκεφτούμε εκ νέου υποθέσεις που πέρασαν αλλά και να αξιολογήσουμε καλύτερα το χτες, προκειμένου να ορίσουμε το αύριο. 

Είναι τα σημεία εκείνα του έτους, όπου η αναθεώρηση μπορεί εντέλει να λειτουργήσει εποικοδομητικά. Σε αυτά τα χρονικά σημεία, σκέψεις, επικοινωνίες, ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, έχουν άρωμα παρελθόντος και αυτό είναι βέβαιο ότι προκύπτει γιατί ο νους ταξιδεύει στο χτες !

Ο Ανάδρομος Ερμής Ιουλίου 2019

Ανάδρομος Ερμής Στο Λέοντα: Σε αυτό το χρονικό στάδιό που ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος, μπορώ να πω ότι οι «επικοινωνιακοί μπελάδες» θα είναι πιο έντονοι, την περίοδο της αναδρομής του στο ζώδιο του Λέοντα,  συγκεκριμένα το διάστημα από 8-19 Ιουλίου. 

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα (πόσο μάλλον και φαινομενικά ανάδρομο) παύει να υπάρχει η αντικειμενική κρίση, κυριαρχεί η υποκειμενική, φέρνοντας σημαντικά προβλήματα, τα οποία οφείλονται στην έπαρση, στον εγωισμό και στην ανάγκη επιβολή απόψεων και όχι μόνο ...

Κυριαρχεί η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας γεγονός που μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους όχι μόνο με λάθη, αλλά και με πιο σοβαρά προβλήματα. Σε αυτό το διάστημα ωστόσο,  δεν θα λείψει και η εκρηκτικότητα στις ανθρώπινες αντιδράσεις, οι ισχυροί καβγάδες, τα ατυχήματα, η υπερβολή στον τρόπο έκφρασης και λόγου που εντέλει μπορεί να επιφέρει έντονο αναβρασμό  στη καθημερινότητα. 

Μεγαλύτερη προσοχή ωστόσο χρειάζεται να δείξουμε στην χρήση μηχανημάτων, οχημάτων αλλά και να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από την έκθεσή μας σε κινδύνους ή σε αντιδράσεις που μπορεί να χαρακτηριστούν ριψοκίνδυνες!   Στον ερωτικό τομέα, δεν θα λείψουν οι λεγόμενες επιστροφές ... οι οποίες ωστόσο θα χαρακτηρίζονται από έντονη παρορμητικότητα, πάθος, θα έχουν όμως αβέβαιη και ασταθή πορεία.

Ποιοι ταλαιπωρήστε περισσότερο με τον Ανάδρομο Ερμή το Λέοντα: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχετε ωροσκόπο, μεσουράνημα, προσωπικούς πλανήτες στο 1ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.

Επαφές με το Παρελθόν: Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Λέοντα (8-19 Ιουλίου) να αναμένεται «ερωτικές επιστροφές» όσοι έχετε ζώδιο ή ωροσκόπιο  Κριό , Λέοντα, Υδροχόο στο 1ο δεκαήμερο. Φιλικούς επαναπροσδιορισμούς θα έχετε οι Ζυγοί α’ δεκαήμερου, συναντήσεις , ειδήσεις επικοινωνίες με άτομα του χτες θα έχετε οι Δίδυμοι. και οι Τοξότες του α’ δεκαημέρου.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο:  Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 19 ως τα τέλη Ιουλίου. Το επικοινωνιακό κλίμα μπορεί να συνεχίζει να είναι προβληματικό, δεν παύει ωστόσο σε αυτή την χρονική περίοδο να κυριαρχεί πολύ περισσότερο το αίσθημα της νοσταλγίας.

Η σκέψη γυρνά περισσότερο στο χτες, στα βιώματα , στους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παρελθόν, στα μέρη που μεγαλώσαμε και θέλουμε να επισκεφτούμε ξανά ... Σκέψεις και συναισθήματα γίνονται ένα, σημαντικό όμως είναι να αποφύγουμε την συχνή αναμόχλευση που εντέλει μπορεί να προκαλέσει ψυχολογική φθορά. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, θα φέρουν τα μπερδέματά τους σε αυτή την περίοδο. 

Ποιοι ταλαιπωρήστε περισσότερο με τον Ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνοι: Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο ή μεσουράνημα στο 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.

Επαφές με το Παρελθόν: Με τον Ερμή ανάδρομο από τον Καρκίνο (και σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 25/7) θα δούμε αρκετές επανασυνδέσεις σχέσεων. Στον έρωτα μπορούν να περιμένουν μία προσέγγιση που μπορεί να οδηγήσει σε μία επανασύνδεση οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι και οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Από τα παραπάνω ζώδια,  έχουν την ευκαιρία να ικανοποιηθούν και να έχουν μία επιτυχημένη επανασύνδεση μόνο οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου (οι υπόλοιποι καλύτερα να αφήσετε το χρόνο να σας δείξει)!  Οι Ταύροι – Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου θα έχουν επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος τους, ενώ οι Παρθένοι θα δείτε φίλους από τα παλιά!

Κριός
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου:
Βρίσκεστε σε μία περίοδο επαναξιολόγησης των επιθυμιών σας, αρκετοί κάνετε συνειδητοποιήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Δεν παύει να υπάρχουν παρεξηγήσεις,  παρανοήσεις καβγαδάκια  με τον ερωτικό σύντροφο ή με τα παιδιά! Μία ερωτική επανασύνδεση είναι πιθανή, ωστόσο η απόφασή σας θα είναι αρκετά παρορμητική, εγωιστική και παθιασμένη. Αποφύγετε την υπερβολή σε κάθε μορφή έκφρασής σας. Αξιοποιήστε την περίοδο δημιουργικά ξεσκονίζοντας από το ντουλάπι των αναμνήσεων τα «θέλω» που είχατε αφήσει στη μέση.  Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου:  Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή, απασχολούν πιο έντονα το μυαλό σας και σε αυτούς τους τομείς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποια μπερδέματα την επόμενη περίοδο.  Αποφύγετε τα καβγαδάκια με οικεία σας πρόσωπα, δείξτε προσοχή στο σπίτι, στην ασφάλειά του, στην χρήση ηλεκτρολογικών συσκευών. Είναι περίοδος αναποδιών μέσα στο ίδιο το σπίτι και αυτό προκαλεί εκνευρισμό. Η νοσταλγία είναι διάχυτη και ίσως γυρνούν τώρα στο μυαλό σας αναμνήσεις του παρελθόντος ή και των παιδικών χρόνων. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Ταύρος
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου:
Φουντώνουν οι εκνευρισμοί μέσα στο σπίτι, είτε επειδή υπάρχει ασυμφωνία ανάμεσα σε εσάς και στα άτομα που συμβιώνετε, είτε επειδή τώρα προκύπτουν ξαφνικά αναποδιές που διαταράσσουν τα προσωπικά σας σχέδια. Είστε αρκετά πιο επαναστατικοί επιζητώντας να κάνετε αλλαγές τις οποίες τρενάρατε εδώ και αρκετό καιρό. 

Βγαίνουν στην φόρα κάποια συναισθηματικά απωθημένα του παρελθόντος και εκδηλώνεται μία πιο απόλυτη συμπεριφορά.  Προσοχή σε οικιακές συσκευές ,  σε ζημιές μέσα στο σπίτι. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να κάνετε έναν απολογισμό στα συναισθήματά σας, αλλά και για να γεφυρώσετε το χάσμα που υπάρχει εδώ και καιρό με πρόσωπα οικεία. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου:   Το μυαλό γυρνά στο παρελθόν, το τηλέφωνο είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει από άτομα που είχατε να ακούσετε ή να δείτε καιρό, ενώ ακόμα και μία μετακίνηση που πιθανότατα θα γίνει αυτή την περίοδο, θα είναι σε μέρος γνώριμο και οικείο σας.

Δείξτε προσοχή σε έγγραφα, συμφωνίες, επαφές, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις,  διατηρήστε την ασφάλεια του οχήματος και της οδήγησης σας και μην αφήσετε το συναίσθημα της στιγμής να σας παρασύρει σε λάθη!  Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα, προκειμένου να βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις σας,  διατηρώντας κατά νού ότι κρίνεται απαραίτητη η αναθεώρηση με το παρελθόν σας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Δίδυμος
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου:
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα από τις 8-19 του μήνα.  Η αρνητική εκδοχή:  Οι επικοινωνίες σας βρίσκονται σε στάδιο αλλοφροσύνης, αναβολές σε ραντεβού, καθυστερήσεις, αναποδιές σε σχέδια, ασυνεννοησία με το περιβάλλον , αφηρημάδες, και προβλήματα σε μηχανολογικές / τεχνολογικές συσκευές. Όλα τα παραπάνω θα φέρουν μία έξτρα νευρικότητα στην καθημερινότητα σας. Η θετική εκδοχή:  Παίρνετε πρωτοβουλίες για υποθέσεις παρελθοντικές, συναντάτε ανθρώπους του χτες, σας δίνονται απαντήσεις για ζητήματα που σας είχε μείνει ένα μεγάλο «γιατί»! Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου:  Κάνοντας τον απολογισμό σας συνειδητοποιείται λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις τόσο για θέματα οικονομικά όσο και για αισθηματικά. Οι συνειδητοποιήσεις αυτές, σας κάνουν να χάνεται την αυτοπεποίθησή σας και να νιώθετε ανασφάλεια αυτή την περίοδο. Μεγαλύτερη προσοχή δείξτε σε οικονομικά έγγραφα, στην διαχείριση του εισοδήματός σας και αναμείνετε κάποιες καθυστερήσεις και μπερδέματα στον οικονομικό σας τομέα,  που ήδη γνωρίζετε καλά αλλά και το βιώνεται, είναι ο ευάλωτος τομέας σας αυτή την περίοδο. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Καρκίνος
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου: Οι αναποδιές σε αυτή την περίοδο αφορούν τα οικονομικά σας στα οποία πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή. Δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να αναλάβετε μία νέα οικονομική δέσμευση, θα πρέπει να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες ή ακόμα και τις αγορές που εντέλει θα αποδειχθούν είτε ζημιογόνες είτε και ελαττωματικές. Διαφυλάξτε ότι σας ανήκει, χωρίς να πιστεύετε σε μεγάλα λόγια που ακούτε.  Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για αναθεώρηση των αξιών σας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου:  Μπορεί να νιώσετε ότι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν μπορούν να κατανοήσουν τα λόγια σας, μα πολύ περισσότερο τον τρόπο σκέψης σας. Δεν λείπουν λοιπόν οι επικοινωνιακές αντιθέσεις , τα καβγαδάκια, οι αναβολές  και οι συγχύσεις που σας προκαλούν ευσυγκινησία.  Νοσταλγείτε το παρελθόν σας, κάνετε τον απολογισμό σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έρθετε σε αναμέτρηση με ανθρώπους και καταστάσεις του χτες. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Λέων
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου:
Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο σας, αρκετές στιγμές θα σας παρασύρει σε λάθη τα οποία δύσκολα θα μπορείτε να συμμαζέψετε. Θα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπείτε στην θέση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και να τους κατανοήσετε, όμως και ο δικός σας τρόπος έκφρασης  θα θεωρηθεί εκρηκτικός, εγωιστικός και απόλυτος, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

Προσοχή στα καβγαδάκια, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις,  οργανώστε σωστά τις δραστηριότητές σας και κάντε τον εσωτερικό σας απολογισμό,  αναγνωρίζοντας και τα δικά σας σφάλματα.  Αποφύγετε τη έκθεσή σας σε κινδύνους.  Οι ερωτικές επανασυνδέσεις είναι μέσα στο πλάνο της περιόδου, γνωρίζετε όμως εκ των προτέρων, ότι δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια! Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου:  Η διάθεσή σας σε αυτή την περίοδο θα είναι ιδιαίτερα εσωστρεφής, ενώ σε αρκετούς από εσάς θα εκδηλωθούν  ασυνείδητοι φόβοι και αρνητικές σκέψεις  που δύσκολα θα μπορέσετε να κατανοήσετε την ρίζα τους. 

Οι προβληματισμοί για θέματα επαγγελματικά δεν λείπουν ενώ είναι σημαντικό να προστατέψετε τα μυστικά σας από τους «κακοθελητές» αλλά να αποφύγετε και την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά! Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο, για μία ουσιαστική ανασκόπηση των παρελθοντικών εμπειριών σας που θα σας βοηθήσει στην ψυχική και πνευματική σας ανάταση. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Παρθένος
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου:
Είστε αρκετά κουρασμένοι πνευματικά αλλά και ψυχικά από τις καταστάσεις που έχουν διαδραματιστεί στη ζωή σας, αλλά και από την δουλειά σας, η οποία είναι φανερό ότι σας εξαντλεί.

Σε αυτό το διάστημα λοιπόν στο μυαλό σας τριγυρίζουν πολλές σκέψεις, πολλοί φόβοι, αρκετές ανασφάλειες που σας κάνουν να αισθάνεστε μεγάλη νευρικότητα και να έχετε την επιθυμία να κλείσετε κύκλους.  Αποφύγετε τους παρορμητικούς και επιπόλαιους τρόπους διαφυγής από την πραγματικότητα, συγκροτήστε πιο ώριμες επιλογές, αναγνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος και ορίζοντας μία νέα πορεία. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου:  Διανύετε μία περίοδο όπου βγαίνουν από το ντουλάπι των αναμνήσεων προσδοκίες που είχατε αφήσει στη μέση και τώρα έχει έρθει η ώρα να τις κάνετε πραγματικότητα.  Αναγνωρίζεται τι έφταιξε και κάποια όνειρά σας έμειναν στη μέση και φροντίζετε πλέον για το καλύτερο. Φίλοι από το παρελθόν επανέρχονται στην καθημερινότητά σας και ικανοποιήστε. Ασυμφωνίες και μπερδέματα σε συλλογικούς χώρους, είναι μέσα στα αρνητικά αυτής της περιόδου. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Ζυγός
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου:
Αρκετή ένταση αναμένετε να υπάρξει αυτό το διάστημα στον κοινωνικό σας τομέα. Εκνευρίζεστε με άτομα που συνεταιρίζεστε ή έχετε ένα κοινό όραμα, βγαίνουν στην επιφάνεια ατασθαλίες του παρελθόντος και αρκετοί θα νιώσετε πικραμένοι και απογοητευμένοι από την εξέλιξη κάποιων γνωριμιών σας.

Δεν παύει ωστόσο η περίοδος αυτή να φέρει και επαφές με φιλικά άτομα του παρελθόντος σας.  Είναι μία καλή ευκαιρία για εσάς, να κυνηγήσετε επιθυμίες του χτες ... Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου:  Οι προβληματισμοί αυτής της περιόδου αφορούν τον τομέα της καριέρας, του γάμου, ή και της κοινωνικής σας εικόνας.  Δεν σας είναι εύκολο να επιτύχετε κάποιους στόχους σας και υπάρχουν καθυστερήσεις, ή και λόγια τα οποία προκαλούν πικρία.

  Τα λάθη στα επαγγελματικά θα έχουν το κόστος τους, για το λόγο αυτό δείξτε προσοχή στην διαχείριση των εργασιακών υποθέσεων.  Προστατέψτε το «όνομά» σας από εντάσεις, ίντριγκες και προβληματικές καταστάσεις που είναι φανερό ότι θα εκδηλωθούν! Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να εργαστείτε δημιουργικά σε μία ιδέα που είχατε αφήσει στη μέση! Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Σκορπιός
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου:
Οι αναποδιές αυτής της περιόδου αφορούν τον τομέα της καριέρα σας όπου βιώνεται σημαντικές ανακατατάξεις, ή και ρήξεις με συνεργασίες οι οποίες δεν είχαν ξεκινήσει με τις  κατάλληλες προϋποθέσεις.  Δεν είναι η ιδανική εποχή για νέα σημαντικά  ξεκινήματα, για ρίσκα, υπερβολές αλλά και για να τραβήξετε στα άκρα κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Αποφύγετε τους καβγάδες στα επαγγελματικά , βάζοντας στο μυαλό σας ότι  προτεραιότητά σας ετούτη τη στιγμή είναι να προστατέψετε το όνομά σας. Δείξτε υπομονή στις καθυστερήσεις, στις αναβολές και στα μπερδέματα που θα προκληθούν σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου:   Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φιλοσοφήσετε με έναν τρόπο διαφορετικό τις καταστάσεις γύρω σας, αναλογιζόμενοι τις εμπειρίες του παρελθόντος.  Οργανώστε καλύτερα τις μακρινές σας μετακινήσεις, αν είναι να ταξιδέψετε ελέγξετε διπλή φορά όλα όσα έχετε προγραμματίσει για το ταξίδι σας.

Ζητήματα που αφορούν νομικές υποθέσεις του παρελθόντος,  ή εκπαιδευτικές εκκρεμότητες θα απασχολήσουν αρκετούς από εσάς.  Επαφές με ξαδέρφια / θείους που είχατε να δείτε καιρό είτε και με άτομα που λείπουν στο εξωτερικό και είχατε καιρό να δείτε, είναι μέσα στο πρόγραμμα.  Προσοχή σε τεχνολογικές συσκευές. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Τοξότης
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου:
Είναι διάχυτη η ανάγκη σας να ζήσετε ξανά εμπειρίες του παρελθόντος, να βρεθείτε σε μέρη γνώριμα, να μιλήσετε με ανθρώπους που είναι μακριά ή που είχατε να δείτε καιρό! Δεν παύει όμως σε αυτή την περίοδο να υπάρχει καθυστέρηση στα έγγραφα και στις ειδήσεις που περιμένετε, να υπάρχει στασιμότητα ή και εκνευρισμός σε σχέδια που βάζετε στα σκαριά.  Προγραμματίστε σωστά τα ταξίδια σας λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους.  Αποφύγετε την βιασύνη στα λόγια και στις μετακινήσεις. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου: Οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές αφορούν τον τομέα των οικονομικών σας και μάλιστα τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους! Ελέγξτε τους λογαριασμούς σας, μην αμελείτε οικονομικά υπόλοιπα,  διευθετήστε κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος προκειμένου να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Ωστόσο  τα γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας μπερδέψουν σημαντικά αυτό το διάστημα και θα σας φορτίσουν με έντονο στρες.  Οι αρνητικές σκέψεις θα επιβαρύνουν τον ψυχισμό σας. . Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Αιγόκερως
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου
: Αρκετό εκνευρισμό θα έχετε αυτή την περίοδο για ζητήματα οικονομικά αλλά και για υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αναποδιές σε οικονομικά έγγραφα,  καθυστερήσεις σε μισθώματα / επιδόματα, φουσκωμένοι λογαριασμοί λόγων οικονομικών ατασθαλιών του παρελθόντος , φουντώνουν αυτό το διάστημα την έντασή σας.  Κρυφοί ανομολόγητοι φόβοι και ανασφάλειες του παρελθόντος επανέρχονται στην επιφάνεια. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου: Σε αυτή την περίοδο έρχεστε σε επαφή με άτομα που διατηρούσατε έναν στενό σύνδεσμο στο παρελθόν σας, είτε ένας σύντροφος ή κάποιοι συνεργάτες που μοιραζόσασταν μία κοινή επαγγελματική δραστηριότητα για ένα μεγάλο διάστημα. Μία επανένωση είναι πιθανή, δεν προτείνετε όμως, γιατί σε αυτή την περίοδο είναι καλό για εσάς να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι κύκλοι έχουν κλείσει και ότι είναι σημαντικό να πάτε παρακάτω.

Τα επικοινωνιακά προβλήματα με τα άτομα του σταθερού σας περιβάλλοντος δεν θα λείπουν,  ενώ πολλές φορές θα νιώσετε ότι ξύνουν τα νύχια τους για καβγά μαζί σας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Υδροχόος
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου: Οι εκνευρισμοί στις καθημερινές επαφές με τα άτομα που συνδέεστε στενά είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της περιόδου. Αρκετοί μπορεί να δεχθείτε μία απότομη , εγωιστική συμπεριφορά από το σύντροφο, ή από πρόσωπα που συνεργάζεστε. 

Κάποια λόγια δεν τηρούνται, κάποιες προτάσεις μπερδεύονται έτσι λοιπόν κυριαρχεί η αταξία και ασυμφωνία ανάμεσα σε εσάς  και τους απέναντί σας. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να αξιολογήσετε ποιοι είναι οι άνθρωποι που πρέπει να παραμείνουν στο πλευρό σας, αλλά και ποια θέση τους αρμόζει να έχουν. Μία επανασύνδεση είναι εφικτή, αλλά δεν θα έχει διάρκεια. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου: Καθυστερήσεις που αφορούν την εργασία και το πρόγραμμα της καθημερινότητά σας  προκαλούν έντονη σύγχυση αυτή την περίοδο. Οι εργασίες σας δεν κυλούν ομαλά και το παίρνετε κατάκαρδα, γιατί έχετε την ανυπομονησία να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα που έχετε περάσει.   

Αποφύγετε την ασυνέπεια και τις σπασμωδικές κινήσεις για ζητήματα εργασίας.  Το διάστημα αυτό έχει έντονο στρες, φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τη χαλάρωση του νου. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Ιχθύς
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα 8-19 Ιουλίου: 
Όλα πηγαίνουν ανάποδα στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ξεχνάτε ραντεβού, υποχρεώσεις,  δέχεστε όμως και εσείς τις αναβολές σας ενώ τα πράγματα πηγαίνουν εντελώς διαφορετικά από ότι σχεδιάζατε, γεγονός που σας φορτίζει με στρες. Δείξτε επιμέλεια περισσότερη στο κατοικίδιο σας . Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο 19-31 Ιουλίου: Διανύετε μία περίοδο ερωτικού απολογισμού και τώρα συνειδητοποιείτε τι  πέρασε από τη ζωή σας και άξιζε, τι αγαπήσατε, τι ήταν μόνο ένας ενθουσιασμός, τι θέλετε εντέλει να έχετε δίπλα σας σύμφωνα με τον oroskopo.

Προσπαθήστε αυτό τον καιρό να μην παρεξηγείστε τόσο εύκολα, με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο, θυμηθείτε ότι εσείς οι ίδιοι μπορεί να είστε αρκετά πιο ευαισθητοποιημένοι τώρα.   Αρκετοί θα ζήσετε μία ερωτική επανασύνδεση με ένα άτομο του παρελθόντος σας και μπορώ να πω ότι θα είναι και επιτυχημένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ