Το τρίτο βίντεο με υπερβολικό τρέμουλο της Άνγκελα Μέρκελ - Γιατί κανείς δεν εξηγεί τι συμβαίνει; (φωτό)

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος... 

Για τρίτη φορά σε διάστημα εβδομάδων η καγκελάριος της Γερμανίας εθεάθη να τρέμει σε δημόσια εμφάνισή της, κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού της Φινλανδίας Αντι Ρίνε που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Βερολίνο.

Στον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε και το νέο επεισόδιο τρόμου της η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ και διαβεβαίωσε ότι είναι απολύτως καλά και σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.

«Είμαι καλά. Ήδη πρόσφατα ξαναείπα ότι βρίσκομαι σε φάση επεξεργασίας των τελευταίων στρατιωτικών τιμών με τον (πολωνό) Πρόεδρο Ζελένσκι. 

 

 

Αυτή προφανώς δεν έχει πλήρως ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει πρόοδος και πρέπει τώρα για ένα διάστημα να ζω με αυτό, αλλά είμαι πολύ καλά και δεν χρειάζεται ανησυχία», δήλωσε η κυρία Μέρκελ, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον φινλανδό Πρωθυπουργό 'Αντι Ρίνε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το νέο επεισόδιο τρόμου της.

Δείτε επίσης: Φωτό & βίντεο: H Άνγκελα Μέρκελ τρέμει ξανά δημοσίως – Σφίγγει τα χέρια της για να μην φαίνεται πολύ

Κληθείσα να τοποθετηθεί σχετικά με το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιεί στοιχεία για την υγεία της, όπως συμβαίνει π.χ. στην Φινλανδία, η κυρία Μέρκελ τόνισε: «Πιστεύω ότι έγιναν σήμερα οι δηλώσεις μου για αυτό το θέμα και νομίζω ότι η δήλωσή μου ότι είμαι καλά μπορεί να γίνει αποδεκτή. 

 

 

Είπα ότι πρέπει να επεξεργαστώ αυτό το συμβάν, ότι βρίσκομαι σε αυτή την διαδικασία και πιστεύω ότι έτσι όπως ήρθε, κάποια μέρα έτσι θα φύγει.

Αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί και κατά τα άλλα είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι μπορώ να αποδώσω καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ