Αυτό ήταν το 1ο μετεκλογικό Brainstorming με Ζαχαρό, Πιέρρο, Πολίτη, Τάκη, Παλλήκαρη & Ειρήνη Νικολοπούλου (βίντεο)

Και οι έξι μαζί αναλύσαμε σχολιάσαμε την μετεκλογική επικαιρότητα με κυρίαρχη την αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδας

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης το eirinika  συμμετείχε στο πρώτο μετεκλογικό brainstorming  που παρουσιάζουν στο Action 24 οι δημοσιογράφοι Σταμάτης Ζαχαρός και  Γιώργος Πιέρρος.

Στο δημοσιογραφικό πάνελ ο Γιάννης Πολίτης , ο Ευτύχης Παλλήκαρης και ο Δημήτρης Τάκης έμπειροι πολιτικοί συντάκτες και οι τρεις .

Και οι έξι μαζί αναλύσαμε σχολιάσαμε την μετεκλογική επικαιρότητα με κυρίαρχη την αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδας αφού ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να επανεκλεγεί  και κυβέρνηση πλέον είναι η Νέα Δημοκρατία .

 

 

Συζητήθηκαν επίσης το πολύ μεγάλο ποσοστό που έλαβε το κόμμα της αξιωματικής πλέον αντιπολίτευσης αλλά και η άτολμη παρουσία του ΠΑΣΟΚ , ο αφανισμός της Χρυσής Αυγής από το πολιτικό σκηνικό αφού δεν εξέλεξε κανένα βουλευτή , η επιτυχία  της Ελληνικής Λύσης  του Κυριάκου Βελόπουλου και η δυναμική παρουσία του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη  του ΜέΡΑ25.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ