Και οι δύο είναι υπέροχες! - Με εμφάνιση αρχαίας Ελληνίδας θεάς η Αντζελίνα Τζολί στο Παρίσι - Παρέα με την πανέμορφη νονά της (φώτο)

Πόσο συχνά έχουμε την τύχη να βλέπουμε δύο πανέμορφες και κομψότατες, διάσημες κυρίες να βολτάρουν μαζί στους δρόμους του Παρισιού;  Η αλήθεια είναι, όχι πολλές.

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πόλη του φωτός για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως πρέσβειρα της εταιρείας καλλυντικών  Guerlain . Ήταν ένας "ρόλος" που ανέλαβε το  2017, προς τιμήν της μητέρας της, Μαρσελίν Μπερτράντ η οποία ήταν για πολλά χρόνια φαν του οίκου.

Ηταν μια ευκαιρία για τη διάσημη ηθοποιό να συναντηθεί με την επίσης διάσημη νονά της, την ηθοποιό Ζακλίν Μπισέ  η οποία στα 74 της παραμένει καλλονή.  Η Ζακλίν Μπισέ υπήρξε κολλητή φίλη της μητέρας της Τζολί αλλά φαίνεται ότι δεν έχει τη δυνατότητα να είναι τόσο κοντά στη βαφτισιμιά της.

"Δυστυχώς δεν έχω τόσο στενές σχέσεις με την Αντζελίνα, τη βλέπω σπάνια. Τη θαυμάζω όμως πάρα πολύ", δήλωσε η Μπισέ σε τηλεοπτική εκπομπή σύμφωνα με το wmagazine. 

Η Αντζελίνα Τζολί έμοιαζε σαν αρχαία Ελληνίδα Θεά στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, Με μακρύ, πλισέ, λευκό φόρεμα , σε αρχαιοελληνικό στυλ,  με φουσκωτά μανίκια και κλειστό λαιμό  του οίκου  Celine, εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την εμφάνιση της.

Η χολιγουντιανή σταρ, συμπλήρωσε την εμφάνιση της με κόκκινη τσάντα και ζώνη της φίρμας Hedi Slimane . Το φινετσάτο look της ολοκληρώθηκε με μεγάλα γυαλιά ηλίου  Louis Vuitton και nude δερμάτινες γόβες.

Υπέρκομψη και η νονά της η Ζακλίν Μπισέ, συνόδευσε την Αντζελίνα Ζολί, φορώντας λευκό κουστούμι με λευκό τοπ, το οποίο συνδύασε με  καφέ τσάντα, δίχρωμες Chanel γόβες και χρυσό κολιέ,αναφέρει το harpers bazaar

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ