Εντοπίστηκε άλλο ένα πτώμα στην Χαλκιδική – 7 οι νεκροί, πάνω από 100 οι τραυματίες (φωτό)

Άλλος ένας νεκρός...

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια βρέθηκε η σορός ενός άνδρα. Ετσι οι νεκροί αυξάνονται στους επτά.

Ο άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια, στα 6 ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.

Δείτε επίσης: Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική - Έξι νεκροί, δεκάδες τραυματίες, ένας αγνοούμενος (φωτό & βίντεο)

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Χέλμης, εκπρόσωπος της Ναυαγοσωστικής, «βρέθηκε μια σορός στη Βεργιά, που δεν ταυτοποιήθηκε. Απ' ό,τι ακούσαμε στον ασύρματο, στα ανοιχτά, στα 6 μίλια, όπου εντοπίστηκε, επιχειρούν ένα ρωσικό πλοίο και ένα πλωτό του Λιμενικού, αλλά ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί».

Όσο για την κατάσταση στην περιοχή, ο κ. Χέλμης μίλησε για «πλήρη καταστροφή. Στο νοτιοδυτικό πόδι της Χαλκιδικής, αρχίζοντας από την Ηράκλεια, έχουν καταστραφεί σχεδόν όλα τα beach bars, όλοι οι ναυαγοσωστικοί πύργοι, δεν υπάρχουν σκάφη, η θάλασσα έχει πάρει τις μηχανές, δεν υπάρχουν γαλάζιες σημαίες... απλά δεν υπάρχει τίποτα».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ