Χάρης Θεοχάρης: Καταγράφουμε τις ζημιές στα ξενοδοχεία – Το κακό πέρασε, ας μην διακόψουν τις διακοπές τους οι τουρίστες (βίντεο)

Δείτε τις δηλώσεις του υπουργού Χάρη Θεοχάρη... 

 

Σε δηλώσεις του το πρωί στην ΕΡΤ1, ο αρμόδιος υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τους τουρίστες που επέλεξαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους. 

Ο κ. Θεοχάρης είπε ότι "θέλουμε να καθησυχάσουμε τους τουρίστες, η θεομηνία έχει περάσει. Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος και λόγος ανησυχίας. Δεν υπάρχει λόγος οι τουρίστες ούτε να διακόψουν τις διακοπές τους, ούτε να να τις αναβάλλουν όσοι έχουν προγραμματίσει να έρθουν".

Δείτε επίσης: Ενημέρωση του Κυβερνητικού Eκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για την Χαλκιδική – Μέτρα στήριξης στους πληγέντες

Ο υπουργός τουρισμού έδωσε εντολή στον ΕΟΤ να βγουν δελτία Τύπου στο εξωτερικό που να ενημερώνουν τον κόσμο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μετά την κακοκαιρία στη Χαλκιδική.

«Δεν υπάρχει κανένα φαινόμενο καιρικό σε εξέλιξη και κοιτάζουμε να δούμε την καταγραφή των ζημιών και να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε ξενοδοχειακές και άλλες μονάδες» είπε κλείνοντας για την αντιμετώπιση της επόμενης ημέρας της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική ο Χάρης Θεοχάρης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ