Χαλκιδική: Συγκλονίζουν οι εικόνες από την ταβέρνα στην οποία σκοτώθηκαν μάνα & γιος (φώτο-βίντεο)

Συγκλονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας: «Τη γυναίκα δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε. Το παιδάκι ήταν έξω. Δεν ήταν τραυματισμένο. Σταμάτησε να αναπνέει»

 Μία 54χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία  και ένα παιδί 8 ετών  είναι ανάμεσα στα θύματα της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Χαλκιδική. Η γυναίκα και ο γιος της βρισκόταν σε ταβέρνα την ώρα της θεομηνίας. Η 54χρονη από τη Ρουμανία καταπλακώθηκε από το στέγαστρο που κατέρρευσε από τον δυνατό αέρα.

Σοκ προκαλούν όσα καταθέτει στην κάμερα του  Seleo, ένας αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στην ταβέρνα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής όταν έπεσε το στέγαστρο και καταπλάκωσε τους θαμώνες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους η 54χρονη γυναίκα και το 8χρονο παιδί .

Τα γκρέμισε όλα, τα πάντα. Τρέξαμε, βγάλαμε όσους μπορούσαμε, περίπου 10 τραυματίες” είπε εμφανώς σοκαρισμένος ο άνδρας.

“Την γυναίκα δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε. Το παιδάκι ήταν εδώ έξω, δεν ήταν τραυματισμένο, σταμάτησε να αναπνέει. Το πήρε η γυναίκα μου το πήγε στο ΕΣΥ όπου και κατέληξε. Η γυναίκα και το παιδάκι ήταν ξένοι, έχει πολύ τουρισμό αυτή την εποχή. Δεν έχουμε ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Σήκωσε από τα άλλα μαγαζιά τα κιόσκια και τα έφερε εδώ”, πρόσθεσε.

 Οι κάτοικοι της περιοχής  κοντά στην ταβέρνα, όπου έχασαν τη ζωή τους η 54χρονη μητέρα και το παιδί της αντίκρυσαν εικόνες βιβλικής καταστροφής τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ