Χανιά: Κατέβασαν από το ΚΤΕΛ 15χρονο γιατί του έλειπαν 0,10€ του εισιτηρίου

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ, εξαντλώντας πεισματικά κάθε όριο αναλγησίας,  είπε σε αυστηρό ύφος στο 15χρονο  πως επειδή του λείπουν 0,10 ευρώ θα πρέπει να τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά. 

Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη μέσα στον καύσωνα στα Χανιά, την Πέμπτη.  
Οδηγός του  ΚΤΕΛ, λόγω υπερβάλλοντος ζήλου κατέβασε στο λιοπύρι ένα 15χρονο μαθητή επειδή του έλειπαν 0,10 € από το εισητήριό του. 

Συγκεκριμένα, όπωςανέφερε ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί αφού τελείωσε γύρω στις 12:30 της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να  τον βοηθήσει  στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Στην τσέπη όμως, αντί για 2,10 ευρώ, που κοστίζει το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου για Πλατανιά, δεν υπολόγισε σωστά τα χρήματά του και έμεινε μόνο με 2€.

Επιβιβαζόμενος λοιπόν στο ΚΤΕΛ, ο οδηγός, εξαντλώντας πεισματικά κάθε όριο αναλγησίας, του είπε σε αυστηρό ύφος πως επειδή του λείπουν 0,10€ θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση της Αγίας Μαρίνας.

Το παιδί, όπως αναφέρει το  zarpanews.gr  είναι χαμηλών τόνων, δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σ' όλη αυτή τη σκηνή, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν τουρίστες.

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Μόλις ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός.

Παρόλο όμως που του είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του, το τηλέφωνό του ταραγμένου πατέρα, που περίμενε να ακούσει απλά ένα «συγγνώμη» δεν χτύπησε ποτέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ