Η Ιρίνα Σάικ πρώτη φορά μετά το χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ: "Ναι, πιστεύω στο γάμο" (φώτο)

 "Γιατί θα πρέπει να αλλάξεις το ποια είσαι και το πως αισθάνεσαι επειδή έγινες μητέρα; "

Πριν από ένα μήνα η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ, χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης , παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια το χωρισμό τους.  Το ζευγάρι έχει μια κόρη την  Lea de Seine.

Η Ιρίνα Σάικ μίλησε για πρώτη φορά μετά το χωρισμό της, για την αγάπη, τη μητρότητα , το γάμο και τον κόσμο της μόδας, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Harper's Bazaar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2019 digital cover of @harpersbazaarus? Love to all @zoeygrossman @charlesvarenne @harryjoshhair @jacobrozenberg @ttmakarova

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

Το γνωστό μοντέλο είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες πρέπει να αλλάζουν τις συνήθειες και τις προτεραιότητες  τους όταν γίνονται μητέρες. "Πείτε μου ένα λόγο για τον οποίο μία γυναίκα πρέπει να φοράει πιο μακριά φούστα απλά επειδή έγινε μητέρα, πραγματικά δεν το πιστεύω αυτό", είπε το 33χρονο μοντέλο. "Γιατί θα πρέπει να αλλάξεις το ποια είσαι και το πως αισθάνεσαι επειδή έγινες μητέρα;  Είμαι περίεργη. Πείτε μου ένα λόγο", συμπλήρωσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More from Summer 2019 @harpersbazaarus? Beautiful story by @zoeygrossman style @charlesvarenne and killer hair and makeup⚡️⚡️ @harryjoshhair @jacobrozenberg @ttmakarova

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

Η Ιρίνα Σάικ συνέχισε λέγοντας ότι κατά τη γνώμη της, δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική αλλαγή όταν γίνεσαι μητέρα. "Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για τα παιδιά. Αλλιώς θα ζεις ένα ψέμα", είπε.

"Όταν αγαπάς πραγματικά κάτι μπορείς να μοιράσεις το χρόνο σου. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα. Μια γυναίκα μπορεί να μεγαλώσει παιδιά , να είναι επιτυχημένη στη δουλειά της και όταν επιστρέφει στο σπίτι να καθαρίζει και να μαγειρεύει", είπε, σύμφωνα με τον Independent.

βάζουμε ένα καρφί στο τοίχο. Γνωρίζω τα πάντα για το πως να φυτεύω στο κήπο, όπως πατάτες και αγγούρια. Γιατί στην Ρωσία έτσι επιβιώνεις τον χειμώνα», συμπλήρωσε το μοντέλο που τόνισε πόσο αγαπά και θαυμάζει τη μητέρα της.

 

Αν και το διάσημο μοντέλο και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ποτέ δεν παντρεύτηκαν, η Ιρίνα εξομολογείται πως θα ήθελε κάποια μέρα να ντυθεί νύφη.

«Αν πιστεύω στον γάμο; Ναι, φυσικά. Δεν είμαι το είδος του ατόμου που είναι εναντίον στο να παντρευτείς».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ